Dino Hrašćanec: ‘Disciplina je ono što nas čini uspješnima’

Dino Hraščanec ima 17 godina i polazi u Gimnaziju Josipa Slavenskog Čakovec. U teretanu je krenuo kao trinaestogodišnjak…

A kako se nastavlja njegova uspješna sportska priča rekao nam je on sam: ‘ Od 28. veljače 2014. nije prošao ni jedan dan, ni jedan sat, ni jedna minuta, kada nisam razmišljao što je najbolje za moje tijelo. Reći ću samo jednu stvar: motivacija je ono što nas je potaknulo da nešto započnemo, no disciplina je ono što nas čini uspješnima.

U listopadu ove godine uočio sam poziv na IV. Powerlifting državno prvenstvo u Vukovaru. Odlučio sam se natjecati te krenuo s pripremama. Bio je to veoma težak i zahtjevan posao, no mogu reći da se sav taj znoj isplatio.



Osvojio sam prvo mjesto u teškoj kategoriji kadeta s ukupnim totalom od 400 kg te zauzeo naslov kadetskog prvaka Republike Hrvatske. Također, na državnom prvenstvu prisustvovao je i moj prijatelj Renato Lučić koji je osvojio 4. mjesto. U svojoj ‘karijeri’, osobito bih želio pohvaliti Danijela Maltara, čovjeka koji me uveo u sport i koji je uvijek bio tu kada mi je trebao nekakav savjet.

Također, želio bih još spomenuti Tomislav Pintarića, nekadašnjeg kadetskog prvaka Hrvatske u bodybuildingu, koji mi je pružio veliku pomoć prilikom priprema. Ovim putem im se još jednom zahvaljujem za sve muke koje sam im pružao u proteklih nekoliko godina.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije