Borbenošću i zajedništvom do velikog boda

Rukometaši Čakovca su s teškog gostovanja kod neporažene Garešnice, u 9. kolu II. HRL-sjever, donijeli kući vrlo vrijedan bod. S liderom prvenstva su odigrali neriješeno 26:26.

Sam početak utakmice nije bio baš obećavajući i to prvenstveno zbog vlastitih neprisiljenih pogrešaka. I pored velike borbenosti i očigledne odlučnosti i želje da daju sve od sebe rezultat je bio na strani domaćina.

Vodila je Garešnica 5:1, 6:3 i 9:6. Ali odlučnost čakovečkih mladića nije jenjavala i rezultat sigurnije i kvalitetnije igre je glasio 10:10 u 22. minuti prvog poluvremena. Na odmor se ipak odlazi prednošću Garešnice 15:13.

U drugom dijelu nastavlja MRK Čakovec odličnom igrom i u 34. minuti je 15:15. Isključenje Belića u 37. i Peteka N. u 39. minuti iskusni domaćini znalački koriste i odvajaju se u 41. minuti susreta na +4 (22:18).

Čakovec se ne predaje. Uporno, strpljivo, borbeno i disciplinirano smanjuju prednost domaćih i u posljednjoj minuti dolaze do izjednačenja i više nego zasluženog vrijednog boda.

Sastav MRK ‘Čakovec’: Petek Nikola, Petek Marko (2), Belić Mario (5), Balog Igor (4), Hutinec Manuel (2), Sklepić Petar (3), Škrobar Vedran (2), Barić Luka (8), Luka Sermek te vratari Horvat Ivan, Marciuš Nikola i Hajdarović Nikola. Trener: Kuček Saša.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije