Završavaju sve nogometne lige, šahisti Stridona u prvoligaškim kvalifikacijama

U posljednjem 15. jesenskom kolu Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin u subotu u 13:30 sati igraju Polet i Nedelišće, a u nedjelju od 13:30 sati Novi Marof – Mladost Komet, Zelengaj – Pušćine, Plitvica – Naprijed, Graničar – Centrometal, Jalžabet – Rudar, Međimurec – Zadrugar i Varteks – Sloboda.

U odgođenom susretu 9. kola Prve županijske nogometne lige u nedjelju od 13:30 sati igrat će Spartak i Mladost Ivanovec.

Na rukometnom Croatia cupu u Umagu u subotu od 19:00 sati u posljednjem će susretu igrati Hrvatska – Njemačka. Paula Posavec iz ŽRK Zrinski Čakovec je u seniorskoj reprezentaciji Hrvatske.

U 2. HRL sjever za rukometaše Prelog je gost Vidovcu, a Čakovec Garešnici. U 3. HRL sjever za žene igraju Zrinski 2 – Prelog u nedjelju u 16:45 sati i Zrinski 3 – Ivanec u 18:30 sati. Kod rukometaša Nedelišće u subotu od 15:00 sati dočekuje Koprivnicu, dok će Čakovec 2 igrati s Ilovom u nedjelju od 15:00 sati.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal u subotu od 19:30 sati gostuje kod Šibenika. U 2. ligi za odbojkašice Kaštel u subotu u 18:00 sati ugošćuje Bjelovar, a Čakovec u nedjelju od 14:00 sati gostuje kod vodećeg Vrbovca. Odbojkaši Nedelišća prvi će na teren već u subotu u 13:15 sati na gostovanju kod Medicinara.

U 11. kolu prve kuglačke lige Željezničar je domaćin Grmošćici.

U utakmici Superlige za stolnotenisačice Hodošan u subotu od 15 sati u dvorani osnovne škole dočekuje Varaždin.

U košarkaškoj A – 2 ligi Međimurje u subotu u 18:00 sati gostuje kod Mladosti u Đurđevcu. U C ligi će u subotu igrati Lepoglava – Dubravčan (15:30 sati), Čakovec Globetka – Nedelišće (16:30 sati u dvorani 2. OŠ Čakovec), Rudar – Donji Kraljevec i Kotoriba – Vinica igraju od 19:00 sati, dok je nedjeljni par od 19:00 sati Prelog – Petrijanec.

Šahovski klub Stridon Štrigova igra kvalifikacije za I. B šahovsku ligu od petka do nedjelje s Mornarom iz Splita, Juniorom iz Rijeke i Vinkovcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije