Napolitanke kup osvojio Zvjezdan Mađarić

U sklopu manifestacije “Ljeto uz Muru” održava se tradicionalno natjecanje u lovu ribe udicom na plovak “Napolitanke kup”. Prekrasna priroda u Fusku i jezera poredana u obliku napolitanki i ove godine bila su odredište članova ŠRD “Mura” i građana koji su pratili ovo natjecanje.

Skela na Fusku počela je prometovati ranim jutrom prevozeći preko Mure ribiče i kibice jer je natjecanje počelo točno u 7,00 sati. Ribiči su zauzeli pozicije, rasprostrli svoju skupocjenu opremu pored jezera i čekali prvi ulov. U tome su ih tihim komentarima bodrili gledatelji koji su morali prevaliti dobru kilometražu da bi obišli sva jezera.

To svakako nikome nije bio problem, jer kada se uživa u divnoj prirodi ništa drugo nije važno. No, važno je bilo pobijediti pa su natjecatelji morali upotrijebiti sve svoje znanje i vještinu kako bi se domogli pobjedničkog postolja.

Najuspješniji je bio Zvjezdan Mađarić koji sa ulovljenih 5 459 g ribe osvaja naslov pobjednika “Napolitanke kupa” za 2015. godinu. Odmah iza njega na drugo mjesto plasirao se Ivica Vugrinec s ulovom od 4584 g, treći je bio Stjepan Lisjak s 3657 g, a četvrti prošlogodišnji pobjednik Nenad Jurinić čija je masa ulova iznosila 3181 g, donosi Muralist.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije