VIDEO: U Donjem Kraljevcu igrali košarku za teško oboljelu Nikolinu Glad

U subotu, 25. srpnja U 19 sati Košarkaški klub Donji Kraljevec organizirao je sada već tradicionalni treći po redu turnir u uličnoj košarci. Ove godine turnir je imao i plemenitu notu jer je sva zarada išla u humanitarne svrhe za liječenje teško oboljele sumještanke Nikoline Glad.

Na turnir se prijavilo 11 ekipa (Koprivnica, Mala Subotica, Prelog, Čakovec, Kotoriba, Goričan, Donji Kraljevec) koje su bile podijeljene u dvije skupine u kojima su se mogli vidjeti izrazito zanimljivi i atraktivni “haklovi”. Kako to već obično biva, i ove godine, kao i prošle, hakl je ohladio pljusak, kratkotrajan, ali učinkovit.

Teren je bio potopljen, a igrači i gledatelji su bili prisiljeni preseliti se u dvoranu. No, prije toga pojeo se grah i langoši te se uz to popilo i koje osvježavajuće piće u prostorijama nogometnog kluba. Osvježeni i okrijepljeni igrači su nastavili svoje borbe u vrućoj dvorani i atraktivnih poteza, navijanja i napetosti nije nedostajalo ni tamo.

U polufinale su ušle ekipe Crne liste (igrači domaćeg kluba), Trim (Prelog), Nemaš to pravo (Koprivnica) i Kotoripčani (Kotoriba). Nakon odličnih partija između Crne liste i Trima (21-14) te Kotoripčana i Nemaš to pravo (22-12) u finale su se plasirale ekipe Crne liste i Nemaš to pravo dok su utakmicu za treće mjesto igrali Kotoripčani i Trim. U toj utakmici uspješniji su bili igrači Trima (21-16) te tako osvojili treće mjesto.

U finalnoj utakmici dotad neporaženih momčadi na turniru, nakon izrazito napete borbe i dramatične završnice pobjedu je odnijela ekipa Nemaš to pravo. Koliko je bilo napeto svjedoči i konačan rezultat: 21-19.

Nakon završetka turnira dodijeljeni su pehari najboljima, a druženje je nastavljeno u dvorani, a kasnije i u prostorijama nogometnog kluba. Košarkaški klub Donji Kraljevec zahvaljuje svim sudionicima, gledateljima i svima koji su pomogli u organizaciji ovog turnira.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije