Slavni Hajduk u nedjelju gostuje kod Varteksa

Od kada se u javnosti proširila informacija u goste Varteksu dolazi NK Hajduk na prijateljsku utakmicu, interes navijača kontinuirano raste. Na Varteksovom igralištu u Jalkovcu, očekuje se puno navijača, kako domaćih, tako i onih gostujućih.

Samo dan prije utakmice, Splićane očekuje derbi na Maksimiru protiv Dinama, a i Varteks gostuje kod Dinama, ali u Babincu, piše Varazdinski.hr.

Brojni navijači Hajduka zasigurno neće propustiti prisustvovati ovakvom nogometnom spektaklu i druženju. Razlog odigravanja ove utakmice leži u činjenici da je Varteks jedini klub u Hrvatskoj koji je javno i bez ustručavanja podržao Hajduk, kada su igrači odbili nastupiti na Maksimiru, jer njihove navijače nisu pustili na tribine.

Cijeli slučaj je izazvao dosta polemika, a Varteks, klub koji je nastao isključivo radom i trudom samih navijača, nije dvojio ni sekunde pri iskazivanju podrške Hajduku. Oni najbolje znaju što za jedan klub znače njegovi navijači, a to će imati prilike za pokazati već ove nedjelje, 17. svibnja na terenu u Jalkovcu, gdje se igra prijateljski susret između Varteksa i Hajduka, s početkom u 15 sati.

Više na Varazdinski.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije