Nakon četiri kola posta, Varteks se protiv Pušćina vratio na pobjedničke staze

Tristotinjak gledatelja okupilo se danas po lijepom vremenu na SC Jalkovec i svjedočilo vrlo dobroj nogometnoj predstavi Varteksa i Pušćina u kojoj je Varteks pod palicom novog trenera Izeta Terzića stigao do sva tri boda rezultatom 2-0.

Nakon početnog ispitivanja snaga, prvu priliku imale su Pušćine – vrlo dobar slobodan udarac iskosa izveo je Robert Malnar, no vratar Varteksa Saša Dreven ipak hvata loptu koja je išla u same rašlje.

Par minuta kasnije, s druge strane slobodnjak izvodi Varteksov Tomislav Medved i fantastično skida paučinu za vodstvo svoje ekipe.

Pred sam kraj poluvremena kad su svi već očekivali posljednji sučev zvižduk, jedan fliper u šesnaestercu Pušćina efektno u mrežu posprema mladi Matija Cvetko.

U drugom dijelu Pušćine su se otvorile, a najbolju šansu propustio je Karlo Levanić koji sa ruba peterca ne pogađa gol već prebacuje vrata. Varteks je pak najbolju šansu imao za povećanje vodstva kada je strijelac prvog gola Medved odlično primirio jednu dugu loptu i iz polu-voleja pogodio stativu.

– Vrlo dobra utakmica i mislim da gledatelji, a posebno naši navijači mogu biti zadovoljni. Ova pobjeda sigurno će puno podići moral u ekipi i očekujem nastavak pozitivnog niza i u idućem kolu kad igramo protiv Slobode iz Slakovca -rekao nam je stijelac drugog Varteksovog gola Matija Cvetko, mladić kojemu je to prvih odrađenih svih 90 minuta ove sezone u dresu ‘Bumbara’.

– Mislim da je utakmica opravdala očekivanja, Varteks se postavio čvrsto, domaćinski i iskoristio svoje šanse, mi svoje nismo, tako da je na kraju njihova pobjeda sasvim realan ishod. Šteta samo i što teren nije u malo boljem stanju, sigurno bi bilo još više dobrih i atraktivnih poteza s obje strane – rekao nam je strateg Pušćina, popularni Dejan Car.

Vrijedi spomnuti da su Varaždinski.hr i eMedjimurje.hr častili su sve posjetitelje utakmice besplatnim grahom povodom drugog rođendana Varaždinskog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije