Otvaranje Sportskih igara mladih u Prelogu

Sportske igre mladih promiču način života temeljen na razumijevanju, prijateljstvu, solidarnosti i fair-playu i najveća su amaterska manifestacija po broju natjecatelja u Europi. Natjecatelji se natječu u 10 sportova: mali nogomet, rukomet, odbojka, ulična košarka, tenis, stolni tenis, šah, odbojka na pijesku, graničar i atletika.

Natjecanja su podjeljena na tri razine: gradska/županijska natjecanja, državna završnica te međunarodno finale. Sve razine natjecanja održavaju se u formi turnira.

Otvaranje Sportskih igara mladih za Prelog održat će se u četvrtak, 30. travnja, s početkom u 16:00 sati na prostoru iza Gradske u prave u Prelogu.

Na svečanosti otvaranja Turneje radosti Sportskih igara mladih će sudjelovati i gradonačelnik Preloga Ljubomir Kolarek. Svečanost otvaranja obilježiti će paljenje plamena Sportskih igara mladih.

Nakon svečanog otvaranja održat će se Turneja radosti Sportskih igara mladih – natjecanja u nogometu 3 na 3 – Coca-cola CUP, potezanju užeta, tehniciranju loptom, a bit će upriličene i razne igre iznenađenja za djecu i odrasle. U službenom djelu djeca će započeti s natjecanjima u graničaru i atletici. Završetak događanja obilježit će veliki koncert Prljavog kazališta.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije