Bruno Levak u Jeruzalem Ormožu i reprezentaciji Hrvatske

Mladi rukometaš Bruno Levak krajem prošle godine otišao je iz MRK Čakovec u Jeruzalem Ormož, prvoligaša koji je u sredini tablice slovenskog prvenstva. U Ormožu Bruno igra na poziciji lijevog vanjskog, dok je u reprezentaciji Hrvatske U-18 više na poziciji srednjeg.

Bio je pozvan na sedmodnevno kontrolno okupljanje reprezentacije u Umagu, a u ponedjeljak ide u Dugo Selo kamo je pozvano 18 igrača od kojih će 16 otputovati u Bugojno.


Na pitanje kako je iz Čakovca došao u Ormož Bruno nam je rekao: “Igrali smo prijateljsku utakmicu i zabio sam im 12 golova. Trebao im je lijevi vanjski i nakon dva odrađena treninga kod njih pozvali su me da im pristupim.”

O odlasku u Sloveniju Bruno dodaje: “Nije mi bilo lako napustiti svoje suigrače iz Čakovca i trenera Sašu Kučeka koji je također zaslužan za moj napredak i odlazak u viši rang natjecanja. Suigrači su me u klubu jako dobro prihvatili, pomažu mi u prilagodbi te me ohrabruju za teške utakmice. Nije se lako na terenu boriti s ekipama koje igraju Europu kao što su Celje i Velenje.”


O školskim i sportskim obavezama Bruno nam je za kraj rekao: “S obzirom na to da sam u trećem razredu Ekonomske i trgovačke škole Čakovec, svaki trenutak u danu mora biti dobro isplaniran: jutarnji treninzi, učenje, nastava i odlazak u Sloveniju na trening.

Zahvaljujući velikom razumijevanju ravnateljice Bosiljke Vinković Kukolić, dip. oec. i cijeloga Nastavničkog vijeća, uspijevam ispuniti sve obaveze. Naravno, tu je i velika podrška obitelji. Svjestan sam toga da me čeka još jako mnogo ozbiljnoga rada i odricanja kako bih ostvario svoje snove.”

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije