I Nedelišće ušlo u Guinnessovu knjigu rekorda sa 127 sudionika

Iz Udruga Škola zdravog života Zlata Polanec nam je rekla: “U subotu se vježbalo diljem naše lijepe planete u 94 zemlje u svrhu promoviranja zdravog i aktivnog načina života i obaranja svjetskog rekorda s najviše sudionika u HIIT treningu u 24 sata.

U Hrvatskoj se vježbalo na 13 lokacija, a Nedelišće i Aton su bili dio tog velikog projekta. Međimurci su i ovaj put pokazali da su uvijek spremni za akciju, tako da smo bili među najbrojnijim u Hrvatskoj. Čestitke svima koji su sudjelovali, jer svi zajedno oborili smo taj rekord.



Hvala svima koji su sudjelovali, a posebno ekipi koja je sudjelovala u organizaciji, gosp. Vukoji, gosp. Glavini, gosp. Vugrinčiću, a posebno odličnom treneru Tomislavu Bogoviću koji je učinio da cijeli događaj bude zabavan i magičan! Zahvala i gospođama Dušanki Novak i Biserki Sambolek koje su bile službeni svjedoci događaja, kao i Veri Levačić, Danici Korunić i Filipu Granatiru, koji su bili službeni nadzornici događaja. Pohvala i Udrugama žena na tako velikom odazivu.

Ovom prilikom pozivamo vas da nam se pridružite i slijedeću subotu na besplatnom treningu u Atonu u 9.30 Trener Tomislav već ima spremne vježbice za vas!”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije