Nagradna igra: Sport-flash daruje 5×2 ulaznice za rukometni spektakl u Varaždinu

U varaždinskoj Areni 1. ožujka od 19 sati odigrat će se susret 18. kola SEHA lige između Prvog plinarskog društva Zagreb i mađarskog Veszprema.

Osvojite ulaznice za utakmicu “GPK Varaždin – RK Poreč” od 17 sati i ” PPD Zagreb – Veszprem” koja se igra 1.3.2015. od 19 sati u sklopu 18. kola SEHA lige u Varaždinskoj Areni.

Sve što trebate napraviti je ispod članka u komentar napisati Facebook stranicu Sport-Flash i lajkat je, a petero najbržih i najspretnijih dobit će po dvije ulaznice.

Moći ćete uživati u pravoj rukometnoj poslastici s obzirom da boje višestrukih mađarskih prvaka brani nekoliko vrhunskih rukometaša. Susret su najavili Zagrebaši koji se nadaju velikoj pomoći varaždinske publike.

– Već smo dosta puta igrali u Varaždinu kao domaćini i uvijek je bilo dobro, svakog su nas puta podržali u velikom broju i vjerujem da će i sada biti tako jer će nam biti potrebno. Varaždinska publika vidjet će odličan rukomet i dat će nam jedan vjetar u leđa da pobijedimo Veszprem – rekao je kapetan PPD Zagreb, Zlatko Horvat.

Ispod članka u komentar napište Facebook stranicu Sport-Flash i lajkate je, a petero najbržih i najspretnijih dobit će po dvije ulaznice.

Ulaznice podižete u subotu (28. veljače) na recepciji Hotela Park u Čakovcu!

Ukoliko na Facebook profilu koristite nadimak, ostavite u komentaru svoje pravo ime i prezime, jer ćete na to ime i s osobnom iskaznicom moći podići ulaznice na recepciji Hotela Park u subotu (28. veljače)! Sretno!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije