Vratite formu u Fitness studiu 2000 na čakovečkim Gradskim bazenima

>> Vratite formu u Fitness studiu 2000 na čakovečkim Gradskim bazenima

Vrijeme je za povratak u formu u Fitness studiju 2000 na čakovečkim Gradskim bazenima

Unos velikih količina kalorija tijekom prosinca i siječnja, kao nedostatak potrebe za njihovom potrošnjom, kod većine ljudi pokvarili su formu, nekima nažalost i ponešto promijenili vanjski izgled. Stoga, preporučujemo vam da, ako to već niste učinili, posjetite Fitness studio 2000 na čakovečkim Gradskim bazenima Marija Ružić.

Fitness studio 2000 djeluje u sklopu gradskog poduzeća GP EKOM d.o.o. već 12 godina. Na površini od 300 kvadratnih metara nalazi se, teretana, dvorana za grupne programe te odvojena muška i ženska garderoba. Fitness je prije svega namijenjen za rekreaciju građana, no mnogi sportaši koriste ga za individualne treninge. Prostor teretane opremljen je spravama iz V-Gym asortimana te raznim rekvizitima za funkcionalni trening (suspenzijski trenažer, battle rope, sandbagovi, bosu polulopta, girje, medicinke, vijače, gume…).

Fitness je pogodan za provođenje raznih vrsta treninga, od body-building treninga, kardio treninga, funkcionalnog treninga, tabata protokola, do intervalnog treninga visokog intenziteta (HIIT high intensity interval training).

Kardio program opremljen je sa 2 trake za trčanje (LifeFitness, Matrix), orbitrecom (BH Fitness), 3 spinning bicikla, ležećim biciklom s naslonom, profesionalnim ski-simulatorom (ski mat), te 2 stepera.

Dvoranu za grupne treninge članovi imaju na raspolaganju za zagrijavanje, individualni trening, istezanje, te mogu odigrati i partiju stolnog tenisa dok ju vanjski korisnici mogu unajmiti za razne sportske aktivnosti (borilački sportovi, ples…).

Fitness studio 2000 nudi sve programe potrebne za vraćanje u vrhunsku formu

Prije svega treba spomenuti da je u svakom trenutku korisnicima na raspolaganju stručni tim čiji je voditelj Tomislav Debelec, profesor fizičke kulture s užom specijalizacijom iz fitnessa (sve vrste treninga u teretani, sve vrste grupnih programa-step aerobik, hi-lo, body workout.., rehabilitacija, kondicijski trening). Isto tako za pomoć i savjet možete se javiti Goranu Gušteku, višem treneru fitnessa i višegodišnjem prvaku Hrvatske u bodybuildingu (stručnjak za body-building, grupne programe i prehranu), dok je kao treći član ekipe Nikola Hutinec, mladi “učenik” trener koji je uvijek spreman prihvatiti nova saznanja i izazove.

U ponudi fitnessa nalaze se 4 grupna programa

Izbor grupnog programa ovisi o razini motoričkih znanja (početnik ili napredniji vježbač), prema ciljevima i mogućnostima (broj treninga tjedno) te prema stručnom savjetu koji bi grupni program najbolje odgovarao vježbaču.

Jedan od njih je TAE-BO – grupni program u kojem se koriste elementi iz različitih borilačkih vještina (boks, tae-bo, karate) za aerobni tip treninga.

BODY WORKOUT je grupni program u kojem se rade ciljane vježbe snage i tonizacije određene regije tijela s različitim rekvizitima (gumene trake, bučice, velike lopte, tanjurići, kombinacija nekih rekvizita). Odlično za ljude koji ne vole dinamične aerobik programe nego žele ojačati neke kritične zone tijela (guza, bedra, trbuh).

STEP AEROBIK je dinamičan aerobni program u kojem se koristi step klupica kao pomagalo kod izvođenja koraka spojenih u koreografiju.

Tu je i HOUSE DANCE , dinamičan aerobni program u kojem se izmjenjuju koraci bržeg i sporijeg tempa spojenih u zabavnu plesnu koreografiju uz ritmičnu house glazbu.

Svakom korisniku bilo kojeg programa fitnessa pristupa se individualno i prema njegovim potrebama

Ono što je također potrebno spomenuti je to da se u Fitness studiju 2000 svakom vježbaču pristupa individualno ovisno o tome je li početnik ili napredniji vježbač.

Ukoliko je početnik, svakako će proći pripremni program (1-2 mjeseca ovisno o broju treninga tjedno i savladavanju vježbi na spravama) gdje će se upoznati s vježbanjem na spravama te ujedno pripremiti cijelo tijelo (mišiće, zglobove, ligamente) da bi kasnije mogao preći na napredniji program.

Sljedeća faza je izrada individualnog programa ovisno o ciljevima (smršaviti, dobiti na mišićnoj masi, tonizacija kritičnih regija tijela, skijanje…) i mogućnostima (broj treninga tjedno) pojedinog vježbača.

Trener upoznaje vježbača s treningom, precizno dozira opterećenje, prati efekte treninga i po potrebi radi korekcije programa. Korisnici Fitness studia 2000 mogu dobiti savjete o prehrani i dodacima prehrani iz asortimana Weider i Multipower proizvoda.

Članovima je na raspolaganju besplatni parking te dizalo koje omogućava pristup osobama s invaliditetom.

Sve detaljnije informacije mogu se dobiti na facebook stranici Fitness studio 2000, zatim na samoj recepciji bazena kao i na broj telefona 040/328-210 te elektroničkom poštom fitness@ekom.hr. Informacije o fitnessu mogu se pronaći i na web stranici GP EKOM d.o.o.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije