Odrađen još jedan kamp za perspektivne igrače i igračice MSTS-a

U sjeni Božićnoga turnira i pojedinačnih prvenstava Međimurja Samir Kučević i Robert Mikac odradili su još jedan kamp za perspektivne igrače i igračice iz programa Međimurskoga stolnoteniskog saveza. Mladi igrači i igračice podijeljeni u dvije starosne kategorije u sklopu kampa su kroz zimske školske praznike, od 3. do 9. siječnja, trenirali u Mihovljanu.

U mlađoj skupini, pod paskom Samira Kučevića, dva puta dnevno radili su Marko Lovrek, Filip Godina, David Čukulic i Davor Kučević iz MSTC Čakovca te Noa Vresk, Filip Vinković i Lovro Varga iz Mihovljana, a u starijoj koju je trenirao Robert Mikac, članovi Mihovljana Benjamin Podkrajac, Ivan Lovrek, Ivan Mikac, Dina Ratajec i sestre Dora i Marta Cividini te Karlo Jambor iz MSTC Čakovca.

Sparirali su im Sara Mikac, Nino Bujan i Kristian Lipić, a Bujan je sudjelovao i kao pomoćni trener. Od 4. do 6. siječnja sestre Cividin i Šenkovčanka Ema Toplek boravili su u Opatiji na međunarodnom kampu trenirajući s mladim reprezentativkama Hrvatske, Norveške, Slovenije i Srbije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije