Veliki uspjeh za BHC Čakovec

Godina iza nas bila je izuzetno uspješna za ekipu BHC Čakovec. Iako klub rukometa na pijesku postoji tek četiri godine u protekloj sezoni ostvareni su vrhunski rezultati. Osvajanje međunarodnog turnira u Novom Sadu, drugo mjesto na turniru u Ivanić Gradu te treće mjesto na Balatonu. Tim rezultatima ekipa BHC Čakovec plasirala se na finalni EBT turnir.

To je turnir 10 najboljih europskih ekipa iz prošle sezone, za koji su ekipe bodove sakupljale kroz niz turnira priznatih isključivo od strane European beach handball toura. Na adresu BHC Čakovca stigla je i službena potvrda iz Europskog saveza rukometa na pijesku o mjestu i datumu održavanja završnog turnira.

Turnir će se održati u mađarskom Budaörsu, u razdoblju od 22. do 24. svibnja 2015. Očekuje se sudjelovanje ekipa iz Španjolske, Portugala, Rusije, Mađarske, Poljske, Nizozemske, Švicarske te naravno naših predstavnika iz Hrvatske.

Ukoliko će i ove godine igrati jednako dobro kao i prošle možemo očekivati još ovakvih dobrih vijesti iz njihovih redova. Čestitamo ekipi BHC Čakovec na postignutom rezultatu i želimo im puno uspjeha u ovoj godini.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije