BHC Čakovec preko fair – playa do Mastersa u Mađarskoj

Do 15. siječnja Zajednica sportova Međimurja prima nominacije za fair – play potez 2014. godine. Do sada smo naveli dva primjera, jedan šahovski i jedan nogometni, a na red je došao treći iz svijeta rukometa na pijesku.

>>> Izbor sportskog fair – play poteza 2014.

>>> Dva velika primjera fair – playa u 2014. godini

Pozivamo još jednom sve vas sportaše, sportske djelatnike, suce, trenere i sve ostale koji ste na bilo koji način vezani uz sport, ako imate koji primjer fair – playa iz 2014. godine javite ga na mail zajednica.sportova@gmail.com do četvrtka 15. siječnja kako bi i Vaš prijedlog ušao u nominirane.

Klub rukometa na pijesku BHC Čakovec: “Na međunarodnom turniru u rukometu na pijesku Novi Sad 2014 ekipa BHC Čakovec, pokazala je svoj fair-play potez imajući razumijevanje za kašnjenje ekipe BHC Dubrava. Utakmica se morala održati u 10:30 sati. Ekipa Dubrave nije stigla na početak utkmice i kasnila je više od pola sata zbog gužve u prometu.

Iako nisu najavili svoje kašnjenje ekipa BHC Čakovca odlučila je pričekati protivničku ekipu. Bez obzira što bi se nedolazak ekipe Dubrave vodio kao pobjeda Čakovca, što bi nama omogućilo siguran prolaz u drugi krug natjecanja odlučili smo da bi bilo ispravno pričekati ih i odigrati utakmicu bez obzira na inzistiranje organizatora da se drže navedenog rasporeda odigravanja utakmica.

Naš fair-play se na kraju ipak isplatio jer smo upisali pobjedu 2:1 u setovima i osigurali polufinale te na kraju osvojili svoj prvi međunarodni turnir koji je bio ujedno i korak do plasranja na Masters, Europsko klupsko prvenstvo u rukometu na pijesku, gdje smo se plasirali među osam najboljih europskih ekipa, iz sedam različitih država, koji će se u svibnju ove godine održati u Mađarskoj.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije