FOTO: Uspješna godina za NK Vidovčan Donji Vidovec

>> FOTO: Uspješna godina za NK Vidovčan Donji Vidovec

Protekle subote održana je godišnja skupština NK Vidovčan Donji Vidovec na kojoj je predsjednik Blaž Jakupak podnio iscrpno izvješće o radu i djelovanju kluba te izvrsnim rezultatima svih kategorija, a naročito je pohvalio osvojeno prvo mjesto seniora u 2. Međimurskoj ligi.

Izvješća su podnijela sva tijela kluba te treneri. Lijepo je bilo čuti nabrojene uspjehe, kvalitetan rad, a poznato je da znanja i nogometne vještine u Donjem Vidovcu nikad nije nedostajalo. Skupu se obratio i načelnik općine Josip Grivec izrazivši zadovoljstvo radom kluba.

Zahvalio je igračima, trenerima i upravi te rekao da rezultati ne izostaju kada ima volje, kada u klubu vlada pozitivno ozračje, kada se gaji ljubav prema sportu i svom klubu te da su osim rezultata na travnjaku vidljivi i rezultati na uređenju objekta i okoliša.

Skupu su se obratili i predstavnici donjovidovskih udruga ističući dobru međusobnu suradnju svih udruga i općine. Nakon skupštine nastavilo se druženje duboko u noć uz karte i razgovorom o planovima za proljeće.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije