U nedjelju počinje 18. zimska brdska liga Ivančica

Trkački klub Marathon 95 iz Varaždina organizira 18. sezonu Zimske brdske lige Ivančica, a prvo će kolu biti ove nedjelje (23. studeni ).

Zimska brdska liga Ivančica trči se u sedam kola, svake druge nedjelje od 23. studenog do 15. veljače, a staza od križa u Prigorcu do vrha Ivančice duga je 10 kilometara. Boduje se pet istrčanih kola, ili dva manje od održanih ukoliko zbog loših vremenskih uvjeta bude otkazivanja kola, a što će organizator objaviti dan ranije na svojoj stranici www.marathon95.hr. Startnina za ligu je 50 kuna.

18. po redu “Fit-sport” ZBL Ivančica donosi nekoliko promjena pa će tako start svakog kola biti u 9 sati kod križa u Prigorcu, trčat će se sa startnim brojevima kros lige Drava, a ostali će dobiti brojeve na startu, organizator je osigurao okrepu na cilju, a osim ukupne startnine može se plaćati i startnina za svako kolo posebno (15 kuna).

Sponzor lige sportska trgovina “Fit-sport”, Gajeva 12 u Varaždinu, svakom trkaču s uplaćenom startninom omogućava jednokratnu kupnju robe s popustom od 30 %.

Podsjetimo, u 17. sezoni lige (2013/2014) nastupilo je 76 trkača i 14 trkačica, a aktualni su pobjednici Josip Lacković (AK Sloboda Varaždin) i Valentina Belović (TK Marathon 95 Varaždin).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije