Predstavljen novi sportski portal SportFlash

Ovog petka (7. studenog) u Varaždinu je prezentiran novi sportski portala SportFlash koji je namijenjen prezentaciji rada u sportskim klubovima ostvarenim sportskim rezultatima, prvenstveno stavljajući naglasak na mlađe dobne natjecateljske kategorijete na manje zastupljene sportove.

“Na sportskom portalu SportFlash naći će se sve informacije o klubovima i sportskim savezima, postignutim rezultatima u natjecanjima, ligaški plasmani te sportski planovi klubova diljem RH. Uz prezentaciju samih klubova i sportskih saveza, na portalu imamo i rubrike za zdravstvene savjete i savjete o prehrani uz naše stalne suradnike liječnike: Tomislav Vrbnjak dr., Darko Perović dr., Eduard Rod, a dok nam savjete o nutricionizmu piše Suzana Tomašević, mag. nutricionizma.

Naša misija je omogućit svim klubovima mjesto na jednom portalu za što nam je potrebna njihova registracija(prijava) koja je besplana ali nije nužna, kontinuirano praćenje svih aktivnosti klubova u svim sportovima, praćenje rezultata, najave utakmica, turnira, objava svih vijesti vezano za rad klubova, slika i videa” – kazali su osnivači novog portala prilikom prezentacije


Svi zaljubljenici u sport od sada na jednom mjestu mogu čitati teme vezane uz sport iz cijele RH na novom sportskom portalu inovativnog i preglednog dizajna na web adresi www.sport-flash.com.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije