Roses Open po treći puta ugostio najbolje hrvatske odbojkaše na pijesku

Roses Designer Outlet po treći je puta od 29. do 31.08. ugostio ponajbolje hrvatske odbojkaše na sada već tradicionalnom Roses Open turniru u odbojci na pijesku. U pomalo neobičnom prostoru za održavanje sportskih natjecanja ovog tipa – na umjetnoj plaži smještenoj u samom outlet centru i u odličnoj navijačkoj atmosferi turnir su u ženskoj konkurenciji osvojile Dina Bečić i Martina Matić, dok su u muškoj konkurenciji pobjedu odnijeli Ivan Zeljković i Filip Silić.

Turnir Roses Open započeo je prije šest godina na rekreativnoj razini. Prije tri godine Roses Designer Outlet odlučio je udružiti snage s Hrvatskim savezom odbojke na pijesku i dodatno poraditi na promidžbi ovog zanimljivog sporta. Tako je Roses Open uvršten na listu turnira pojedinačnog prvenstva Hrvatske, čime je pružena mogućnost da gledatelji, ali i igrači, uživaju u vrhunskim sportskim dvobojima.

Trud Roses Outleta i Hrvatskog saveza odbojke na pijesku svakako se isplatio što pokazuje i oduševljenje igrača, ali iz godine u godinu sve veći interes publike.

“Na ovom turniru igramo već treću godinu zaredom i uvijek mu se s veseljem vraćamo budući da je organizacija odlična i uvijek imamo sve što nam treba. Osim toga zanimljivo je igrati u ovako pomalo neobičnom ambijentu za održavanje odbojkaških utakmica, a uz to se u pauzama između utakmica može otići u shopping. Izrazito smo zadovoljne osvojenim prvim mjestom, ali i cijelom sezonom. Nadamo se da se vidimo i sljedeće godine u još većem broju!” izjavila je Martina Matić nakon što je drugu godinu zaredom sa svojom partnericom Dinom Bečić osvojila Roses Open.

Budući da su organizatori Roses Opena izuzetno zadovoljni odazivom, kako igrača tako i posjetitelja, zaključeno je da će se suradnja Hrvatskog saveza odbojke na pijesku i Roses Designer Outlet centra svakako nastaviti i sljedeće godine.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije