Roses Open – završetak ljeta ponovno u znaku odbojke na pijesku

U Roses Designer Outletu u Začretju i ove će se godine od 29. do 31. kolovoza odlučivati o pojedinačnom prvaku/prvakinji Hrvatske u odbojci na pijesku.

Masters turnir na kojem se očekuju igrači iz cijele Hrvatske pa i inozemstva rezultat je višegodišnje uspješne organizacije iznimno posjećenog Rosesovog rekretivnog natjecanja koje je prije dvije godine preraslo u pojedinačno prvenstvo Hrvatske, a odvija se na umjetnoj plaži smještenoj u samom outlet centru.

Roses nije zaboravio ni na rekreativne igrače odbojke na pijesku koji i dalje imaju priliku natjecati se na rekreativnom turniru koji se zbog ravnopravnijeg odnosa snaga događa neovisno od turnira pojedinačnog prvenstva Hrvatske vikend ranije, odnosno 23. i 24. kolovoza.

Oba turnira odvijaju se u muškoj i ženskoj konkurenciji, a osvajače prva tri mjesta očekuju vrijedne nagrade trgovina Nike Factory Store, Karla, Tom Tailor i New Balance. Ukupni nagradni fond oba turnira iznosi gotovo 20.000 kn.

Posjetitelji ovog jedinog hrvatskog outlet centra ponovno će imati priliku uživati ne samo u atraktivnim utakmicama već i u bogatom zabavnom programu te najpovoljnijem shoppingu do ponoći.

Sve će se to odvijati uz svesrdnu pomoć sponzora  – tiskare Hon-ing, agencije Z.A.G.I., General Security-a… i pod budnim okom medijskih pokrovitelja Zagorskog Lista, portala sportnet|HR, emedjimurje, nowwemove.com i rekreacija.hr te 7 Plus regionalnog tjednika.

Svi detalji o prijavama, nagradama, programu i sl. mogu se pronaći na www.roses.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije