Rukomet na pijesku: Bronca na Balatonu za BHC Čakovec

>> Rukomet na pijesku: Bronca na Balatonu za BHC Čakovec

Niz vrlo uspješnih rezultata ove sezone dečki iz BHC Čakovec nastavili su i prošlog vikenda u Mađarskoj, na međunarodnom rukometnom turniru na pijesku “Balaton Open 2014.”.

BHC Čakovec je ovog puta imao pomoć od kolega iz BHC Zagreb, koji su također bili dio ekipe. U subotu su nakon prve utakmice i poraza od Poljske reprezentacije 2:1, uspješno savladali Hir-Sat Keszthely Young Boys 2:0, te mađarski BHC Konecranes 1:2, i tako se plasirali u nedjeljno četvrtfinale.

U nedjelju su uspješnom igrom odnijeli pobjedu nad mađarskim Hir-Sat Keszthely 0:2, te se plasirali u polufinale.  U prvoj polufinalnoj utakmici izgubili su od ruske ekipe “SK Ekaterinodar” 2:0, te se tako borili za treće mjesto sa švicarskim HSG Wasserschloss, gdje su slavili sa 1:2 nakon raspucavanja.

Ovim rezultatom dečki su zadžali treću poziciju na EBT (European Beach Handball Tour) ljestvici, te su sve bliže Mastersu – finalnom turniru EBT-a i ujedno najboljem rezultatu od osnivanja kluba. Za ekipu su nastupili: Marko Hranilović, Karlo Korent, Alen Lacić, Matej Sišić, Filip Goričanec, Mario Lacković, Ivan Jugović, Matija Šulc i Tomislav Lauš.

Sljedeći vikend očekuje ih posljednji turnir ove sezone u Splitu gdje se nadaju da će ostvariti jednako dobre rezultate i zadržati odličnu poziciju u EBT poretku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije