Metalni racing team uspješan na Dalmaciji street race showu

 U subotu, 5. u Industrijskoj zoni Kukozovac kraj Sinja vožena je četvrta utrka za Prvenstvo Hrvatske u utrkama ubrzanja za motocikle. Na vrućem i jako skliskom asfaltu natjecala su se 25 vozača,   podijeljena u 4 klase.

Metalni racing team – Motofreak tuning natjecao se s četiri vozača koji su postigli odlične rezultate. U klasi 600 pro, Zvonimir Kršlović,Yamaha r6 osvojio je prvo mjesto, dok je Denis Matejčić na motociklu Suzuki gsxr 1000 k10, Klasa serija 1000, na kraju bio drugi.

U klasi PRO open sudjelovala su dva vozača: Igor Franjević s motociklom Suzuki gsxr 1000 k7 koji je zauzeo šesto mjesto i Marko Horvat na motociklu Suzuki gsxr 1000 k7 koji je natjecanje završio na sedmom mjestu. Peta po redu utrka za PH vozi se u Goričanu.

Na  ovoj domaćoj stazi, vozači iz kluba najavljuju još bolje rezultate pa ima dajte podršku 9. kolovoza 2014. (subota) s početkom u 15 sati. Metalni racing team – Motofreak tuning trenutno zauzima drugo mjesto u ukupnom poretku iza Gajs racing team-a iz Zagreba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije