Turnir u rukometu na pijesku Čakovec Open 2014.

Ovog vikenda u Čakovcu se održava već četvrtu godinu zaredom EBT (European handball beach tour) turnir u rukometu na pijesku i to u muškoj i ženskoj seniorskoj i juniorskoj konkurenciji. I ove je  godine Klubu rukometa na pijesku BHC “Čakovec” pripala čast, već druge godine zaredom organizirati Završnicu prvenstva Hrvatske.

Klub će sudjelovati na turniru u obje konkurencije, muškoj i ženskoj seniorskoj te muškoj juniorskoj konkurenciji.  U muškoj konkurenciji dečki se bore za što bolji plasman u Europskoj ligi te za poredak među najboljim momčadima u  Prvenstvu Hrvatske.  Seniorski turnir počeo je dana ujutro i trajat će sve do kasnih noćnih sati.

Nastavak slijedi u nedjelju, a u kasne popodnevne sate održavaju se finalne utakmice u obje konkurencije. Za sve igrače i ostale ljubitelje sporta u subotu će u Caffe baru “Fox” biti organiziran sportski “players party” s početkom u 22.00 sata. Pozivaju se svi da posjete ovaj značajan sportski događaj u gradu, upoznaju ovaj atraktivan ljetni sport te budu podrška domaćim ekipama na sportskim terenima Gradskih bazena Marija Ružić Čakovec. Budite i vi dio ove lijepe ljetne priče.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije