Prvo mjesto za BHC Čakovec na truniru u Novom Sadu

Još jednom, dečki iz BHC Čakovec, dokazali su da su u dobroj formi ove sezone osvojivši prvo mjesto na međunarodnom  turniru u Novom Sadu održanom prošlog vikenda od 27.-29.lipnja.na novosadskom “Štrandu”. Na truniru je sudjelovalo 16 ekipa iz Makedonije, Srbije, Hrvatske i Bugarske.

U subotu su dečki odličnom igrom savladali ekipe – BHC “Dubrava” Zagreb sa 2:1, Nacionalni tim Srbije “B” 2:0 “Max Bet” Bačka Palanka 2:0, te u polufinalu odnijeli pobjedu nad ekipom “Sokol” iz Zagreba sa 2:1  i tako odmah izborili nastup u nedjeljnom finalu.

U nedjelju u popodnevnim satima održana je finalna utakmica protiv  domaće ekipe, te su dečki vrlo uspješnom igrom, nakon raspucavanja, pobjedili  “Nacionalni tim Srbije “A”  i tako osvojili dugo očekivano i zasluženo 1. mjesto.

Ekipu su sačinjavali: Jurica Potočnjak,Luka Bašek, Tibor Tkalčec, Karlo Korent, Filip Goričanec, Jurica Lovrek, Alen Lacić, Boris Horvat te dvojica igrača iz Detona Zagreb koji su se na ovom turniru pridružili našim dečkima i svojim igrama pridonijeli ovako dobrom rezultatu, a to su Ivan Jurić i David Henigman koji je ujedno bio proglašen najboljim vratarom  turnira.

Sljedeći vikend od 5. do 7. srpnja ekipa BHC Čakovec  je domaćin turnira “Čakovec Open 2014.” koji je ujedno i završnica prvenstva Hrvatske. Ekipa BHC Čakovec  trenutno je na odličnom 3. mjestu na PH. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje sporta da dođu  i podrže naše dečke na domaćem terenu te pridonesu što boljoj atmosferi  na čakovečkom turniru.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije