Još jedan uspješan vikend za dečke iz BHC Čakovec

Proteklog vikenda održan je i treći turnir otvorenog prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku “Rijeka Open 2014.” Na turniru je sudjelovalo 10 muških te 5 ženskih ekipa. U subotu, prvi dan turnira, pobjedama nad ekipama White Boys 2:1, ekipom BHC Sesvete 2  2:0 te Chemo profili Zagreb 2:0, dečki iz BHC Čakovec osigurali su ulazak u četvrtfinale.

U nedjeljnom četvrtfinalu odličnom igrom pobijedili su mađarsku ekipu  Hungary YNBHT 2:0 u setovima te se tako plasirali i u polufinale. U polufinalnoj utakmici dočekala ih je ekipa BHC Sesvete od kojih su, u vrlo napetoj utakmici, poraženi 1:2 nakon raspucavanja. Za plasman na 3. mjesto borili su se s ekipom BHC Dubrava koja je ovaj puta bila uspješnija od naših dečki te pobjedom od 0:2 u setovima osvojila treće mjesto.

Iako su ovaj put ostali bez odličja dobrom igrom osigurali su dovoljan broj bodova da zadrže odličnu treću poziciju u PH. Za još jedan uspjeh ekipe pobrinuo se najmlađi član, Filip Goričanec, koji je primio nagradu za najboljeg igrača turnira. Za ekipu BHC Čakovec ovog su vikenda nastupili: Alen Lacić, Luka Bašek, Filip Goričanec, Tibor Tkalčec, Fabijan Farkaš, Saša Jarni, Martin Bralić, Jurica Lovrek i Karlo Korent, a vodio ih je trener Marko Hranilović. Slijedećeg vikenda dečke očekuje turnir u Novom Sadu, a nakon toga 5.i 6. srpnja bit će domaćini turnira “Čakovec Open 2014.”

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije