BHC Čakovec drugi u Ivanić Gradu

Ovog vikenda u Ivanić Gradu održao se drugi od četiri turnira prvenstva Hrvatske u rukometu na pijesku. Za ekipu  BHC Čakovec ovaj se turnir pokazao  vrlo uspješnim. Prvog dana turnira pobjedama nad ekipama BHC Sesveta 2 i Chemo profili Zagreb osigurali su svoj nastup u četvrtfinalu. Drugog dana turnira  pred njima je bilo četvrtfinale protiv ekipe Pa Kaak koje su uspješno prošli  rezultatom 2:1 u setovima nakon raspucavanja. 

Kao sljedeća prepreka na putu do finala našim dečkima bila je mađarska ekipa BHC HIR-SAT koja im je u ranijem natjecanju u skupinama nanijela poraz, ali u polufinalnoj utakmici naši dečki pokazali su bolju igru i revanširali se za poraz u skupini rezultatom 2:0 te se tom pobjedom  plasirali  u svoje prvo finale u prvenstvu Hrvatske. U finalu ih je dočekala ekipa BHC Dubrava koja je u svojem polufinalu pobijedila ekipu Detono Zagreb rezultatom 2:1.

U finalnoj utakmici uz puno truda i želje Čakovčani ipak nisu uspjeli iznenaditi vrlo dobru ekipu iz zagrebačke Dubrave koja  je  zasluženo pobijedila rezultatom 2:0 u setovima. Unatoč  izgubljenoj utakmici u finalu, naši dečki bili su vrlo zadovoljni svojom igrom i uspjehom koji  su postigli i sigurno da uz ovako dobru igru dobrih rezultata u budućnosti neće nedostajati.

BHC Čakovec igrao je u sastavu: Luka Bašek, Tibor Tkalčec, Alen Lacić, Filip Goričanec,  Saša Jarni, Boris Horvat, Karlo Korent i Martin Češi, a vrlo ih je uspješno vodio trener Marko Hranilović. Dodatni uspjeh čakovečke ekipe je što je u najbolju petorku turnira na poziciju pivota uvršten naš igrač Karlo Korent koji je ujedno bio i proglašen za MVP-a (najkorisnijeg igrača) turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije