Veliki uspjeh BHC Čakovec

Ovog vikenda na zagrebačkom Jarunu završilo je deseto izdanje Zagrebačke lige u rukometu na pijesku na kojem je nastupio i  čakovečki klub “BHC Čakovec”. Mlada čakovečka ekipa predvođena trenerom i  igračem dr. Markom Hranilovićem odradila je odličan posao u jednokružnoj grupnoj fazi natjecanja te od 10 odigranih utakmica upisala 7 pobjeda.

Valja napomenuti kako je jedna od tih pobjeda bila i protiv višestrukog europskog prvaka, kluba Detono Zagreb. Na kraju grupne faze natjecanja dečki iz BHC Čakovec zauzeli su četvrtu poziciju i time se plasirali u završnicu natjecanja. U polufinalu su se ponovo susreli s ekipom Detono Zagrba (kasnijim pobjednikom turnira) koja ih je ovaj put pobijedila rezultatom 2:0 u setovima te ih poslala u borbu za treće mjesto.

U borbi za treće mjesto susreli su se s  vrlo dobrom ekipom  “BHC Dubrava” iz Zagreba. Nakon dobivenog prvog seta Dubrava se uspjela vratiti i uzeti drugi set te se nakon toga izvodilo raspucavanje u kojem su se naši dečki pokazali uspješniji te zasluženo osvojili treće mjesto. Ovo je ujedno i najbolji plasman ekipe “BHC Čakovec” u ovoj vrlo jakoj konkurenciji.

Nakon odlične ekipne predstave dodatni je uspjeh ove mlade ekipe što su iz njihovog sastava dvojica igrača izabrana u najbolju šestorku natjecanja. To su na poziciji lijevog krila Luka Bašek te na poziciji markera Marko Hranilović.

U ova tri tjedna natjecanja za BHC Čakovec  su nastupali: Marko Hranilović, Alen Lacić, Jurica Potočnjak, Luka Bašek, Tibor Tkalčec, Karlo Korent,  Jurica Lovrek,  Patrik Jambrović, Filip Goričanec, Jura Hamonajec i Karlo Obadić. Već na samom turniru ekipa je ocijenjena kao mlada i perspektivna, a ovaj veliki uspjeh samo im je podstrek da još upornije i s više entuzijazma treniraju ovaj sport, a time  doprinose njegovoj popularizaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije