Slogi Čakovec i Dinamu Žiškovec po 500 kuna kazne

U susretu 1. ŽNL Sloga je u nedjelju prijepodne u Čakovcu pobijedila Dinamo Palovec 3:0, ali je nakon tog susreta dobila i dvije kazne. Ferreira Carlos Henrique kažnjen je sa šest utakmica neigranja, a klub se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog isključenja fizioterapeuta.

U 2. ŽNL istok Borac je u Turčiću pobijedio Budućnost Podbrest 1:0. Igrač domaćeg kluba Sandro Cikač kažnjeg je zbog isključenja s četiri utakmice. Istu kaznu dobio je i igrač Hajduka iz Brezja Zoran Gregorinčić NK Dinamo Žiškovec se kažnjava novčanom kaznom u iznosu od 500 kuna zbog toga jer nema licenciranog trenera seniorske momčadi.

U osmini finala juniorskog kupa Dinamo Palovec je pobijedio Mladost Ivanovec 3:1, a Dubravčan je poražen od Međimurja 0:4. U utorak 15. travnja u prvom susretu četvrtfinala sastaju se Sokol i Međimurje od 16:30 sati, a dan kasnije će igrati Rudar – Mladost Palinovec, Polet Sveti Martin na Muri – Pušćine i Graničar Kotoriba – Dinamo Palovec. Pozivaju se predstavnici klubova na izvlačenje domaćinstva utakmica u petak 11. travnja u 12 sati u prostorije Međimurskog nogometnog saveza u Čakovcu.

Kod seniora u četvrtfinalu je Centrometal izgubio od Međimurja 0:4. Danas u 16:30 sati igraju Šenkovec – Dubravčan, Mladost Ivanovec – Međimurec i Sloboda Slakovec – Mladost Palinovec. Pozivaju se predstavnici klubova na izvlačenje domaćinstva prve utakmice polufinala u petak 11. travnja u 12 sati u prostorije MNS u Čakovcu. Prva utakmica polufinala igra se 23. travnja (srijeda) u 17 sati, a uzvrat 7. svibnja (srijeda) u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije