Turnir U-8 u Murskom Središću osvojili Slovenci iz Turnišća

U  Sportskoj dvorani Mursko Središće NŠ Rudar održala je veliki međunarodni turnir u  kategoriji djece U-8. Turniru se odazvalo 16 ekipa  iz susjedne Republike Slovenije kao i Hrvatske.

Jako lijepo je bilo vidjeti dvoranu ispunjenu s oko 150 malih natjecatelja kako uživaju i kako se bore za boje svojih klubova. Nije tu bilo ljutnje na protivničkog igrača ili na koju krivu odluku suca.  Najvažnije je bilo da se igra, da se postigne zgoditak kojemu se najmlađi znaju najljepše i najiskrenije radovati. Vidjelo se tu već pravih nogometnih poteza, uigranih akcija te lijepih obrana vratara.

Nakon cjelodnevnih borbi po skupinama te čtvrtfinalnih susreta u polufinale su se plasirale četiri najbolje i najsretnije momčadi: Turnišće – Trnava 1:0 i Omladinac – Zelenko 0:0, 1:0.

Nakon odigranih utakmica u borbi za 3.mjesto našli su se Trnava Goričan – Zelenko Novakovec 2:0 i u finalu  Turnišće (Slovenija) – Omladinac Novo Selo Rok 1:0. Tako gosti iz Slovenije postaju najuspješnija ekipa turnira što su u svakom slučaju i zaslužili.

Najbolji strijelac turnira bio je Robi Vugrinec s 11 pogodaka iz ekipe Trnave iz Goričana. Svakako moramo istaknuti odličnu organizaciju turnira u čemu su najviše prednjačili roditelji igrača Nogometne škole NK Rudar. I za kraj treba posebno istaknuti sudački dvojac Zadravec – Kodba koji je sve susrete odsudio na opće zadovoljstvo svih sudionika

Prema riječima voditelja škole Kristijana Antolovića ovo je kraj sezone dvoranskog nogometa te se sada kreće na travnate terene kako s treninzima, tako i utakmicama, donosi Muralist.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije