Malonogometni turnir zvijezda u Varaždinu

Malonogometni turnir organizira se u sklopu humanitarne akcije “Ne mogu mi(je)njat boju neba” Udruge za sindrom Down Međimurske županije, a cilj projekta je osnivanje Regionalnog centra za djecu s posebnim potrebama koji bi imao sjedište u Međimurskoj županiji, a pokrivao bi  Međimursku, Varaždinsku i Koprivničko-križevačku županiju. Na području te tri županije s cca 424.000 stanovnika ne postoji institucija koja bi na taj način pomagala djeci s posebnim potrebama kojih je oko 1200.

Malonogometni turnir svojevrsna je uvertira u humanitarni tjedan HRT-a “Uz nas niste sami” koji će se održati od 14. do 19. listopada 2013. (namijenjen navedenoj humanitarnoj akciji), a sam tjedan bit će okrunjen završnom emisijom “Uz nas niste sami: Ne mogu mijenjat boju neba” koja je na rasporedu u subotu 19. listopada 2013. od 20.10 do 22.10 na Drugom programu HTV-a i Drugom programu HRT-a.

Vrijeme: nedjelja 22. rujna 2013. od 17 sati
Mjesto: varaždinska Arena
Ekipe:
ekipa medija
ekipa glumaca
ekipa glazbenika
ekipa gospodarstvenika
ekipa sportaša
ekipa slušatelja radio sjeverozapada

Poznate javne osobe koje će nastupiti: Mile Kekin, Tony Cetinski, Boris Novković, Dario Šimić, Ivica Pucar, Žarko Potočnjak (selektor), Josip Pavić, Tomislav Jelinčić, Amar Bukvić, Zlatko Saračević, Ozren Opačić, Nikša Bratoš, Paolo Sfeci, Bruno Kovačić, Hari Rončević, Mate Bulić, Jan Kerekeš, Hrvoje Hrengek, Mihovil Horvat…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije