Andrija Hrkač: “Nadam se uspješnoj novoj sezoni”

Najkošarkaš prošle sezone u izboru našeg portala emedjimurje.hr Andrija Hrkač dao je intervju za nas gdje nam je ispričao ponešto o svojim košarkaškim počecima, uzorima, planovima za budućnost.

Krenimo s tvojim košarkaškim počecima i trenerima koji su ostavili najbolji dojam na tebe?

Moji košarkaški počeci su ponajviše vezani uz tatu Bojana Hrkača također košarkaškog trenera koji me uveo u košarku i prepoznao moju ljubav prema ovom sportu. Što se tiče trenera tu je zaslužan trener Zagrebovih juniora, Andrej Tesla kojem mogu biti zahvalan na igranju najjače lige za mlađe uzraste te na mnogim lijepim putovanjima s ekipon juniora KK Zagreba. U mojim košarkaškim počecima također moram spomenuti Stjepana Novaka-Štefa i Branka Hajdinjaka-Paju.

Tvoji ciljevi i planovi u budućnosti?

Što se tiče planova idem korak po korak, a ciljevi moraju biti realni i objektivni. Za sad se nadam jednoj uspješnoj sezoni koja će mi omogućiti još jedan korak naprijed u karijeri.

Tvoji košarkaški uzori?

Kao mali obožavao sam gledati akcije Jordana i Dražena iako nisam baš mogao previše direktno sudjelovati u gledanju njihovih čarolija na terenu.

Gdje ćeš igrati sljedeće sezone?

Ovu informaciju vam još ne mogu dati jer nije sto posto sigurna.

Ovo ti je već druga nagrada u izboru portala emedjimurje.hr za najkošarkaša sezone. Prvo si pred tri godine bio najbolji u izboru za najveću nadu, a sad si taj izbor potvrdio u izboru za najboljeg seniorskog igrača. Međimurski treneri te cijene, motivira li te to dodatno za još žešći rad?

Naravno da mi je to veliko priznanje i motiv za daljnji rad jer treba potvrditi ukazano povjerenje Međimurskih stručnjaka.

Za kraj, koliko si zadovoljan svojim igrama prošle sezone u Križevcima i ostvarenim rezultatima?

Prošla sezona je mogla biti i bolja kao i moje pružene igre na terenu, međutim bilo je puno promjena, prije svega neželjenih koje smo trebali prebroditi i tu smo dokazali da smo prava klapa na terenu i izvan njega. Za kraj bhi želio pozdraviti sve čitatelje portala eMedjimurje.hr i ekipu eMedjimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije