U subotu malonogometni noćni turnir Općine Donji Kraljevec

U sklopu projekta “Ljeto u Donjem Pustakovcu” Klub mladih “Pustakovčan” i ove godine organizira 5. po redu tradicionalni Malonogometni noćni turnir između naselja Općine Donji Kraljevec koji će se održati u Donjem Pustakovcu u subotu 10. kolovoza s početkom u 17:30 sati.

Na turniru imaju pravo nastupa samo sela općine Donji Kraljevec te svako selo Općine sudjeluje s jednom ekipom, a ekipu čine isključivo igrači koji žive u tom selu.

Ekipe će biti podijeljene u dvije skupine, skupina ISTOK koju čine Donji Kraljevec, Hodošan i Donji Hrašćan, te skupina ZAPAD koju čine Palinovec, Sveti Juraj u Trnju i domaćin Donji Pustakovec. U skupinama igra svatko sa svakim te onda prvi iz skupina igraju za prvo mjesto, dok drugi iz skupina igraju za treće mjesto. Za prva tri mjesta su osigurani pehari. Uz to pehar dobiva i najbolji strijelac. Također, ekipa koja pobijedi dobiva i prijelazni pehar. Dođite, navijajte i pogledajte u kojem selu se igra najbolji nogomet.

Donji Kraljevec pobjednik tri godine za redom

Za sve one koje ne privlače nogometne utakmice, domaćin je pripremio bogatu ponudu jela i pića po povoljnim cijenama i zabavan kulturno-glazbeni program.

Naime, od 20:00 sati počinje nastup glazbenog sastava “ZVUČNI ZID” koji će sve okupljene zabavljati do ranih jutarnjih sati. Uz sve to pripremljena je i bogata tombola po simboličnoj cijeni od 10 kuna, a prva nagrada, donacija Speedway kluba Unia, su dvije karte za Speedway utrku finala Europskog prvenstva 14. rujna 2013. s početkom u 19:00 sati.

Sve aktualnosti vezane uz turnir možete pratiti i preko Facebook događaja.

Pozivamo Vas da ovaj poseban dan svojim dolaskom učinite još posebnijim!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije