Čikagovec pobjednik Streetball turnira u Donjem Kraljevcu

U organizaciji Košarkaškog kluba Donji Kraljevec povodom Magdalenja na vanjskom košarkaškom igralištu sportskoga parka “Fundacije” 27. srpnja u tom je mjestu održan prvi noćni Streetball turnir “D.Kraljevec 2013.”.

Na turnir se prijavilo 8 ekipa po četiri igrača: Lepi dečki-Goričan, D .Hraščan, Tko trči taj ne hoda-Hodošan, Prelog, Čakovec, Organizatori-D. Kraljevec, Prvi bomo-Goričan, Bašsemoramozvati-Čakovec, Kiki-Prelog, Čikagovec-Čakovec i Svejedno-Oroslavlje.

Turnir je osvojila čakovečka ekipa Čikagovec u sastavu Novak M., Novak N., Vurušić, V.i Levačić N., drugo mjesto osvojila je ekipa imena Svejedno iz Oroslavlja, dok je treće mjesto pripalo domaćoj ekipi Organizatori za koju su igrali Štefan J., Ružić M., Belovari J. I Štefan D..

KK D. Kraljevec zahvalu upućuje članovima NK Kraljevčana ’38 koji ove godine slavi svojih 75 godina na nesebičnoj pomoći i potpori, kao i Općini D. Kraljevec i Vijeću mjesnog odbora D. Kraljevec na logističkoj potpori.

Posebna zahvala upućuje se glavnim organizatorima samog turnira Juraju Belovariju i Mihaelu Ružiću koji su cijeli turnir osmislili te ga uz pomoć uprave i ostalih članova kluba uspješno i proveli. Također zahvala ide Kristini Branilović na pomoći i organizaciji pripreme jela, kao i svim ostalim koji nenamjerno nisu spomenuti.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije