FOTO ‘Gurni muški 4’ pobjednici Memorijalnog turnira Bojan Zvošec

Drugu godinu zaredom ekipa imena ‘Gurni muški 4’ iz Donjeg Kraljevca pobijedila je na streetball turniru u Kotoribi koji je održan u ponedjeljak, 14. kolovoza 2017. godine.

Oni su finalu bili bolji od ekipe ‘Caffe bar Gani’ rezultatom 21:16. Pobjednički pehar iz ruku predsjednika Košarkaškog kluba Kotoriba Branislava Fuša primili su Jakov i David Ivanović, Tomislav Švenda i Mihael Ružić.

Na turniru, koji od prije sedam godina nosi naziv Memorijal ‘Bojan Zvošec’, sudjelovalo je deset ekipa. Na kraju natjecanja, koje potrajalo duboko u noć, najboljima su uručeni pehari.

Treće mjesto osvojila je ekipa ‘Fuš fasada’ koja je u utakmici za treće mjesto nadigrala ekipu imena ‘Dosjei Z’ 21:13. Čestitke najboljima i zahvalu svim ekipama izrekao je predsjednik Fuš koji je bio izuzetno zadovoljan prikazanom košarkom i velikim brojem posjetitelja koji su te večeri došli u kotoripski Sportski park.

Kao i svake godine održano je natjecanje u gađanju trica. Najbolji ‘tricaš’ bio je Ivan Fuš koji je zabio 6 trica iz 9 pokušaja. Pehar za fair play i ove je godine osvojila ekipa ‘Bižuterija’.

Da sve ide po zacrtanom planu s mikorofonom u ruci brinuo se Dejan Marđetko, dok je za glazbu bio zadužen Benjamin Vugrinčić. Sve u svemu bila je ovo jedna lijepa sportsko-zabavna večer koja, uz sjećanje na prvo ime kotoripske košarke, svake godine okuplja sve veći broj ljudi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije