Prijavite se za turnir u odbojci na pijesku Roses Open 2013.

Roses Designer Outlet iz Začretja u tom mjestu 30. i 31. kolovoza te 1. rujna organizira Roses Open 2013. – turnir pojedinačnog prvenstva Hrvatske u obojci na pijesku. Organizatori pozivaju zainteresirane ekipe od dva člana da se najkasnije do petka 23. kolovoza do 12 sati prijave na email: office@rosesfashionoutlet.com ili na web stranici Hrvatskog saveza odbojke na pijesku.

Najbolje očekuju vrijedne nagrade. U muškoj konkurenciji nagrada za prvo mjesto je 2 tisuće kuna plus poklon bon trgovine Puma u iznosu od 2 tisuće kuna. Nagrada za drugo mjesto je tisuću kuna i poklon bon od tisuću kuna trgovine Torbe i To, dok trećeplasirani dobivaju 500 kuna i bon od 500 kuna trgovine New Balance.

Prva nagrada za žene je 2 tisuće kuna i poklon bon od 2 tisuće kuna trgovine Nike Factory Store. Za drugo mjesto nagrada je tisuću kuna i poklon bon od tisuću kuna trgovine Karla, dok je nagrada za treće mjesto 500 kuna i poklon bon u istom iznosu kojeg daruje Terra Plana Outlet. Sve detalje potražite na www.roses.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije