Odbojkaši Centrometala putuju na turnir u Bosnu i Hercegovinu

Odbojkaši Centrometala u nedjelju 28. srpnja nastupaju na međunarodnom turniru za seniore u Bosni i Hercegovini. Turnir će se održati u Domaljevcu, mjestu u Bosanskoj Posavini tik uz hrvatsku granicu. Na turniru će uz Međimurce nastupiti domaći HOK Domaljevac, OK Napredak iz Odžaka, te OK Radnik iz Bijeljine.

Sva tri protivnika međimurskog kluba članovi su Premijer lige BIH, najvišeg ranga natjecanja u susjednoj državi. Obzirom da črečanski klub sa pripremama kreće tek sredinom kolovoza, na ovaj turnir će uglavnom ići mlađi igrači. U ekipi će biti Dino Harambašić, Marko David, Tomica Puđa, Hrvoje Novak, Tomica i Marin Posavec, Deni Vuk i Karlo Novak, a ekipu će voditi Jadranko Kirić.

Prošlog tjedna održan je sastanak Izvršnog odbora kluba. Dogovorene su smjernice oko sastavljanja momčadi za narednu sezonu, te je uglavnom rješeno pitanje trenerskog kadra. Sastav ekipe neće se bitno mijenjati obzirom na prošlu sezonu. Prijelazni rok je od 16. kolovoza do 15. rujna. Želja je dovesti pravo pojačanje na mjestu srednjeg blokera (nije nužno), ostala mjesta su dobro popunjena.

U početnoj postavi trebali bi biti primači Kurteš i Posavec, korektor Vincek, tehničar Gotal, srednjak Kovač i libero Petran. Momčad će se popuniti i obzirom na novi Pravilnik o natjecanju HOU koji govori na svakoj utakmici u ekipi trebaju biti najmanje četiri juniora ili kadeta. S pripremama se kreće 19. kolovoza i one će kompletno biti odrađene u Međimurju.

Prvi dio po tradiciji na vanjskim terenima u Macincu, a zatim u dvorani i teretani u Nedelišću. Planiran je i veći broj pripremnih utakmica i nastupa na turnirima. Centrometal će u nedjelju 22. rujna biti domaćin tradicionalnog “Trofeja Nedelišća” na kojem će uz domaćina nastupiti po jedan prvoligaški klub iz Austrije, Slovenije i BIH.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije