Rukometašicama drugo mjesto u Novom Sadu

Na VII. Međunarodnom turniru u rukometu na pijesku Novi Sad BHC Čakovec nastupio je u ženskoj i muškoj konkurenciji. Na turniru je sudjelovalo po 8 ekipa u obje konkurencije. a naši su rukometaši odigrali u kombiniranim sastavima s igračicama i igračima AKRP Zagreb i BHC Sesvete.

U muškoj konkurenciji ždrijeb je odredio da u skupini igraju sa  reprezentacijom Srbije (Alal vera), Peščanom olujom i domaćom ekipom Taureg. Turnir su otvorili porazom 2:0 protiv ekipe Alal vera, da bi nakon toga uslijedile pobjede protiv ekipa Taureg (2:0) i Peščane oluje (2:1).

Na žalost, dvije pobjede nisu bile dovoljne za prolazak skupine jer se zatvorio krug od 3 ekipe s 4 boda u kojem su imali najlošiju set razliku i time su završili nastup na turniru na 5. mjestu. Turnir je osvojio Sokol pobjedom u finalu nakon raspucavanja nad Alal Verom. Sastav: Bašek, Bojanić, Hranilović, Lacković, Jugović, Lovrek, Sošić, Lacić.

U ženskoj konkurenciji opet postolje! Sve pobjede u skupini nad ekipama Crazy Girls, Jadran i Dubrava osigurale su polufinale protiv ekipe Struga iz Makedonije. Nakon pobjede u polufinalu rezultatom 2:0, u finalu ih je čekala hrvatska ekipa Kontesa Nera. Rezultatom 2:0 pobijedila je ekipa Kontesa Nera i osvojila turnir dok je našoj ekipi pripala srebrna medalja. Sastav: Šarlija, Haramina, Domjančić, Krpina, Haček M., Žgela, Domjan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije