NK MEĐIMURJE ČAKOVEC

FOTO NK Međimurje započelo s pripremama: ‘Nadam se da ćemo spremno i motivirano dočekati prvenstvo’

Na prvom treningu prisustvovao je 21 igrač

Petak, 13.siječanj dan je kada su u čakovečkom drugoligašu Međimurju počeli s pripremama za odlučujući drugi, proljetni dio prvenstva koje se utakmicom u Sesvetama nastavlja 25. siječnja, a u koje Čakovčani startaju sa 16., posljednjeg mjesta prvenstvene tablice.

– Trenirat će se svaki dan, ponekad i dva puta na terenima SRC-a Mladosti, u planu je odigrati šest pripremnih, kontrolnih susreta, nadam se da ćemo spremno i motivirano dočekati 25. veljače, rekao nam je novi trener Čakovčana Gordan Golik, donedavni ponajbolji igrač čakovečkog kluba, također i nekih drugih renomiranih klubova.

– Cilj je jasan, pokušat ćemo sve osigurati i dalje drugoligaški status (liga se smanjuje na 14 sudionika o. a.), naravno ako se ispune i ostali uvjeti za to. Što se tiče igračkog kadra sve će biti mnogo jasnije tijekom narednih desetak dana, nadam se da ćemo imati kvalitetni i motivirani sastav, bio je kratak Golik koji mnogo radi i na boljoj organiziranosti klupske stručne politike, dao nam je pritom spisak pripremnih susreta, također i igrače koji su prisustvovali prvom treningu. 

Prvi pripremni susret na redu je 21. siječnja u Čakovcu s jesenjim prvacima 3. HNL Sjever, Poletom Sveti Martin na Muri. Slijedi 28. siječnja susret s Nedelišćem, za 4. veljače traži se još protivnik, 8. veljače na redu je susret s varaždinskim istoimenim prvoligašem, 11. veljače s varaždinskim Varteksom, a 17. veljače “generalka” sa slovenskim drugoligašem Naftom iz Lendave.

Od igrača prisutnih prvom treningu tu su bili: Težački, Marcijuš, Fotak, Havojić, Cerovčec, Benko, Turk, Štajerec, Bujan, Zanjko, Vrbanić, Hozjan, Bacinger, Novak, Balić, Jesenović, Popović, Ratajec, Sabo, Arambašić, Rodrigo.

Što pak se tiče uprave, tu za sportsku i nogometnu javnost ima i dalje mnogo nepoznanica. Navodno se intenzivno radi na rješavanju organizacijsko-financijske i igračke problematike, također i glede kako kažu u klubu, skorog održavanja Skupštine kluba koja se najavljuje, ako se ne varamo, već nekoliko mjeseci pa sa zanimanjem čekamo da se ta najava konačno ostvari.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije