PREDSTAVLJAMO JESENSKE PRVAKE

PRVA MEĐIMURSKA LIGA Uzeli ponuđeno: NK Omladinac (NSR) je jesenski prvak!

- Vjerujem da ćemo uspjeti zadržati postojeći igrački kadar te u nastavak prvenstva ući jako dobro pripremljeni i motivirani da zadržimo vodeću poziciju - kaže predsjednik Leon Žižek

U vrlo neizvjesnom jesenskom dijelu prvenstva 1. Međimurske lige u kojoj se nekoliko klubova borilo za laskavu titulu prvaka jeseni, na kraju ona je pripala nogometašima Omladinca iz Novog Sela Rok. Oni su kroz 15 odigranih utakmica ostvarili 11 pobjeda uz četiri poraza postigavši 37, a primivši 24 pogotka što im je donijelo 33 osvojena boda.

Pod vodstvom iskusnog i provjerenog trenera Miljenka Dovečera naslov jeseni osvojili su nogometaši: Sebastijan Mesarić, Yamamura Haruki, Filip Patafta, Marko i Deni Lukman, Suzuki Kazuma, Jurica Žerjav, Mihael Jurinec, Franjo Ladić, Karlo Paler, Karlo Obadić, Damir Mesarić, Nikša Novak, Leo Lesjak, Antonio Šemper, Toni Capan, Ivan Drk, Domogoj Lukman, Rafael Vibovec, Tihomir Jambrošić, Matija Fric,Benjamin Horvat, Teo Munđar, Ivan Kopasić, Nenad Filipović, Danijel Herenčić.

U razgovoru predsjednik Omladinca Leon Žižek nam je rekao…

– U prvenstvo smo ušli s domaćim mladim našim igračima neopterećeni rezultatom, ali kako je prvenstvo odmicalo postizali smo sve bolje i bolje rezultate da bi na kraju uzeli ponuđeno, jesenski naslov prvaka. Pohvalio bih igrače i trenera koji su najzaslužniji ovaj lijep uspjeh, kao i moje suradnike odnosno članove Uprave kluba koji su puno doprinijeli što smo uspijeli osigurati igračima odlične uvjete za rad.

Također bih se zahvalio i MO Novom selu Rok, kao i sponzorima koji su nam puno pomogli te posebno navijačima koji su nas pratili na svim utakmicama. Vjerujem da ćemo uspjeti zadržati postojeći igrački kadar i na proljeće te ući u nastavak prvenstva jako dobro pripremljeni motivirani da i zadržimo vodeću poziciju prvenstvene ljestvice do kraja prvenstva.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije