Vijesti / Sport
Sport
6. STK GORIČAN OPEN TURNIR Prijavite se na subotnji stolnoteniski turnir u Goričanu
STK Goričan

STOLNI TENIS

6. STK GORIČAN OPEN TURNIR Prijavite se na subotnji stolnoteniski turnir u Goričanu

- Nadamo se da ćete svojim dolaskom promovirati ovaj sport, odraditi ugodno druženje i da ćete steći nove stolnoteniske prijatelje - kažu iz kluba

Stolnoteniski klub Goričan organizira stolnoteniski turnir koji će se održati u subotu, 8. listopada s početkom u 9 sati u sportskoj dvorani OŠ Goričan (Školska 16A, Goričan). 

- Nadamo se da ćete svojim dolaskom promovirati ovaj sport, odraditi ugodno druženje i da ćete steći nove stolnoteniske prijatelje - kažu iz kluba, a u nastavku provjerite sve detalje turnira.

Kategorije

Pojedinačno - razigravanje po skupinama i dalje kup sustav

a) seniori u 09:15h

b) 40 - 49 g. u 09:15h

c) 50 - 59 g. u 09:15h

d) 60 - 64 g. u 09:15h

e) 65 - 69 g. u 09:15h

f) 70 - 74 g. u 09:15h

g) 75 - 79 g. u 09:15h

Apsolutna kategorija utješno - odmah se igra kup sustav

h) svi igrači seniori i veterani zajedno bez starosnog ograničenja u 12:00h

Parovi - mješoviti parovi odmah se igra kup sustav bez utješnog dijela

i) svi igrači i igračice zajedno bez starosnog ograničenja u 13:00hPravila natjecanja

Ovo je otvoreni turnir u stolnom tenisu. Pravo nastupa imaju svi registrirani odnosno neregistrirani igrači i igračice. Veterani/veteranke mogu nastupiti u svojoj starosnoj kategoriji te u kategoriji parova (jedna prijavnina za sve). Ako u nekoj kategoriji ne bude dovoljno natjecatelja oni se pridružuju mlađoj kategoriji. Natjecatelji koji ne prođu skupinu igraju utješni turnir, dok parovi nemaju utješni dio.

U pojedinačnom dijelu natjecanja natjecatelji će biti razvrstani po skupinama gdje se sastaju svatko sa svakim, a prva dva iz svake skupine nastavljaju natjecanje klasičnim KO sustavom. Igra se sa plastičnim lopticama DHS D40+. Sa obzirom na veličinu dvorane igra se na 12 stolova. Izvlačenje u 08:45h na licu mjesta. Organizator će odrediti nositelje prema sljedećim kriterijima: 1. Rang lista HSTS-a, MSTS-a, Sokaz-a, 2. Osobna procjena Vrhovnog suca

Svi susreti igrati će se na 3 dobivena seta. Turnir će se igrati prema odredbama Pravilnika o sustavu natjecanja i Pravilnika o organizaciji natjecanja HSTS-a. Igrači nastupaju na vlastitu odgovornost, pa se stoga preporuča da naprave liječnički pregled prije nastupa na turniru

Prijave na turnir

Prijave na turnir se primaju do pola sata prije početka turnira direktno na licu mjesta ili na email: josip.duran@gmail.com ili na broj telefona 099 211 7797 Josip Đuran.

Nagrade

Za četiri prvoplasirana igrača u svakoj kategoriji organizator je osigurao pehare, te najbolji u utješnom turniru također dobiva pehar, dok parovi dobivaju medalje. Na kraju turnira planirana fešta uz živu muziku te tombola sa izvlačenjem nagrada sponzora za prisutne sudionike.

Prijavnina za nastup na turniru iznosi 100,00 kuna a osim igranja uključuje piće, ručak i kolače (11:00 - 12:00), i plaća se organizatoru prije početka turnira. Prijava na dan turnira je 120,00 kuna.

Najnovije

Reci što misliš!