Vijesti / Sport
Sport
FAIR PLAY Najkorektniji su bili igrači Venere, Jadrana, Omladinca (M) i Jedinstva
Dario Hrašćanec

KLUBOVI NAGRAĐENI

FAIR PLAY Najkorektniji su bili igrači Venere, Jadrana, Omladinca (M) i Jedinstva

Međimurski nogometni savez osigurao je novčanu nagradu od 1.000 kuna za sva četiri kluba

Nogometnim klubovima koji su u natjecateljskoj sezoni 2021/22. skupili zbirno najmanje opomena i isključenja Međimurski nogometni savez osigurao je novčanu nagradu od 1.000,00 kuna, a odnosi se na jedan klub iz svake nogometne lige u seniorskom uzrastu.

Iz 1. MNL nagrađen je NK Venera iz Svetog Jurja na Bregu, u konačnici 16-oplasirani klub, koji je sakupio 86.000 bodova. U 34 kola igrači Venere zaradili su 33 žuta kartona te 2 isključenja. Jedini klub bez isključenja kroz cijelu sezonu bio je doprvak NK BSK iz Belice.

Najbolje bodove u 2. MNL – skupina A skupio je NK Jadran iz Štefanca koji je nagradu odnio sa 78.857 bodova. Na prvenstvenoj tablici zauzeli su 13. mjesto, a u 30 odigranih kola igračima Jadrana podijeljeno je 24 žutih karton, a nijedan nije isključen. Uz njih je i prvak lige Hodošan izdržao sezonu bez isključenja.

U 2. MNL – skupina B na vrhu poretka fair playa našao se NK Omladinac iz Mačkovca sa 76.571 bodova. Momčad Omladinca sezonu je završila na posljednjem 16. mjestu, a u 30 utakmica sakupili su 32 žuta kartona te nijedno isključenje.

NK Jedinstvo iz Novog Sela na Dravi osvojilo je nagradu u 3. MNL sa 60.000 bodova. Prvaku lige je u 24 odigrane utakmice podijeljeno 27 žutih kartona te jedno isključenje. Cijelu sezonu je bez ijednog isključenja izdržao NK Donji Koncovčak.

Najnovije

Reci što misliš!