Vijesti / Sport
Sport
Veterani Međimurja nastupili za veteransku reprezentaciju Hrvatske na pojedinačnom Prvenstvu Europe 2022.
BK Međimurje

BADMINTON

Veterani Međimurja nastupili za veteransku reprezentaciju Hrvatske na pojedinačnom Prvenstvu Europe 2022.

Čestitke našim igračima i igračicama na nastupu za veteransku reprezentaciju na EP

proteklog tjedna od 7. do 13. kolovoza u Ljubljani je u dvorani Stožice Arena održano Pojedinačno Europskog prvenstvo za veterane na kojem je nastupila i veteranska reprezentacija Hrvatske.

Za veteransku reprezentaciju nastupili su i naši igrači Rajko Bel, Filip Vadlja, Kristina Biškup i Snježana Patafta. Na VEP nastupilo je čak 1081 igrača i igračica iz cijele Europe u starosnim skupinama od po 5 godina od +35 do +75 pojedinačno, parovima i mješovitim parovima.Rezultati naših igrača:

Rajko Bel pojedinačno u konkurenciji +55 poražen je u 2.kolu (1/64) od Danca Christiana Fischera sa 2:0, u parovima sa Filipom Vadljom poražen u 2. kolu (1/32) od švicarskog para Bussler/Mueller sa 2:0.

Filip Vadlja pojedinačno u konkurenciji +55 poražen u 2.kolu (1/64) Talijana Konrada Hofera s 2:1.

Snježana Patafta i Kristina Biškup nastupile su ženskim parovima u konkurenciji +45 gdje su poražene u 1.kolu od danskog para Herbst / Nielsen sa 2:0.

U konkrenciji mješovitih parova +45 nastupili su Filip Vadlja i Snježana Patafta te su u 1. kolu poraženi od belgijskog para sa 2:0, a Filip Bel i Kristina Biškup u konkurenciji +50 poraženi u 1. kolu od finskog para sa 2:0.

Čestitke našim igračima i igračicama na nastupu za veteransku reprezentaciju na EP 2022. - poručuju iz Badmintonskog kluba Međimurje.

Najnovije

Reci što misliš!