SJAJNA MLADA RUKOMETAŠICA

RAHELA VARGA IZ PRIBISLAVCA ‘Voljela bih zaigrati za reprezentaciju, to mi je san!

Proglašena je najboljim desnim krilom Hrvatske, na turniru najboljih šesnaest rukometnih ekipa u ženskoj U-14 kategoriji

Završio je turnir najboljih šesnaest rukometnih ekipa u ženskoj U-14 kategoriji. Prvak Hrvatske je ekipa Dugopolja, a igračice ŽRK-a Zrinski zauzele su deseto mjesto. Najveći uspjeh kluba je činjenica da je igračica Rahela Varga ponijela titulu najboljeg desnog krila na turniru!

– Mlade igračice su u Poreču provele prekrasna četiri dana i uz rukomet puno se družile i stvarale nova prijateljstva. Posebna zahvala roditeljima koji su doputovali u Poreč i sva četiri dana glasno bodrili naše cure. Imali smo najglasniju i najbrojniju publiku na turniru. Bravo navijači! Zahvaljujemo i svim igračicama koje su svojim uzornim ponašanjem kako na terenu, tako i van terena bile na ponos klubu i gradu kojeg su predstavljale.

>> RAHELA VARGA IZ PRIBISLAVCA “Voljela bih zaigrati za reprezentaciju, to mi je san!

Boje Zrinskog u Poreču su branile Kristina Goričanec, Ela Blagus, Viktorija Novak, Tara Marciuš, Gabrijela Novak, Mirta Bistrović, Melani Požgaj, Julija Lončarić, Marta Doležaj, Rahela Varga, Mishell Požgaj, Nela Vrban, Hana Vidović, Ana Žuti, Hana Tomašek, Lucija Žibek, Nika Marciuš i Laura Golubić.

Titula najboljeg desnog krila turnira pripala je Raheli Varga koja je na prve rukometne treninge krenula sa sedam godina. 

– Na to me potaknula moja teta Marijana koja je isto tako uspješno igrala rukomet. Za moj napredak najzalužniji su treneri Ljubica Vrbančić, Ira Resman i Radovan Petek – kaže Rahela.

Imaš li rukometne uzore?

– Naravno, uzori su mu sestre Paula i Stela Posavec te Ivan Čupić koji su odlični rukometaši i hrvatski reprezentativci.

Koji su ti daljnji rukometni planovi?

– Voljela bih zaigrati za našu reprezentaciju, to mi je san. Nastavit ću se truditi i biti još bolja, a trud će, nadam se, donijeti dobre rezultate. Naravno, sve to ne bih mogla postići bez svojih suigračica – rekla nam je Rahela za kraj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije