Juniorima i pionirima odgođen proljetni početak nogometnog prvenstva

Juniorima i pionirima odgođen proljetni početak nogometnog prvenstva

U novom glasilu Međimurskog nogometnog saveza GOOL objavljena je vijest da se zbog loših vremenskih uvjeta predstojeći vikend 30. ožujka i 31. ožujka sve prvenstvene utakmice u juniorskoj i pionirskoj konkurenciji odgađaju.

Što se tiče međimurskih nogometnih liga za sada sve ostaje kako je najavljeno. Subotnje utakmice igraju se u 15:00 sati, a nedjeljne od 16:00 sati jer se ovog vikenda mijenja vrijeme.

Tako će u 1. MNL u 19. kolu igrati Omladinac (NSR) – Rudar  subota u 15 sati, Sloga (Č) – Spartak  ponedjeljak u 10 sati, BSK – Polet (P), Čukovec 77 – Sokol, Naprijed – Dinamo (P), Centrometal – Sloboda (S) subota u 15 sati, Pušćine – Mladost (I), Podturen – Mladost (Pal.).
 

U 2. MNL zapad igrat će Sloboda (M) – Drava (K), Hajduk Vindija (Š) – Mura subota u 15 sati, Jedinstvo (NSD) – Napredak, Mladost (S) – Strahoninec subota u 15 sati, Bratstvo (J) – Međimurec, Plavi (Pek.) – Trnovec, Jedinstvo (GM) – Venera PMP, Mali Mihaljevec – Šenkovec.

U istočnoj skupini 2. MNL parovi ovog vikenda jesu Galeb – Croatia, Hodošan – Drava (DM) subota u 15 sati, Dinamo (D) – Budućnost (P), Dubrava – Draškovec, Kraljevčan 38 – Trnava, Vidovčan – ČSK, Mladost (SM) – Borac PMP, Graničar (N) – Dubravčan. Narednog vikenda 6. i 7. travnja kreću i obje treće lige pa će sve seniorske ekipe biti u pogonu.

Na Uskrsni ponedjeljak kreću i veterani. Na istoku će igrati Podturen – Radnički, Mladost (Pr.) – Polet (P) igra se u Oporovcu, Hodošan – Kraljevčan 38, BSK – Jadran, Spartak – Dinamo (D). Vidovčan i Budućnost (P) su slobodni.  Parovi zapadne skupine su Sokol – Bratstvo (SV), Mladost (I) – Čakovec, Sloboda (S) – Omladinac (M), Strahoninec – Šenkovec, Pobjeda – Sloboda (M), Sloga (Č) – Hajduk (B), Omladinac (NSR) – Nedelišće.

U 2. ligi za žene u 10. kolu Katarina Zrinski je u gostima pobijedila Istru 3:1, dok je Trnava bila bolja od Podravine 2:1. Nakon devet odigranih susreta nogometašice iz Goričana su vodeće s 25 bodova, dok su Čakovčanke druge s tri boda manje. U idućem kolu u subotu u 16:00 sati Trnava gostuje kod Vrbovca, dok u ponedjeljak u 15:30 sati Katarina Zrinski u Savskoj Vesi na igralištu Bratstva dočekuju Jasku.

Što se tiče kup susreta na Uskrsni ponedjeljak se igraju susreti osmine final kod juniora. U 14:00 sati igraju Podturen – Međimurje, a od 16:00 sati Polet SMnM – Sloboda Slakovec i Dinamo Palovec – Strahoninec. Odgođeni sus susreti Graničar Kotoriba – Dubravčan i Sloga Čakovec – Trnava. Proteklog vikenda Mladost Ivanovec je pobijedila Slogu iz Štrigove 6:0.

U seniorskom četvrtfinalu u utorak u 16:00 sati Čakovec dočekuje Mladost iz Palinovca, a u srijedu će igrati od 16:00 sati Međimurje – Hodošan, Plavi Peklenica – Mladost Prelog i Sloboda Slakovec – Čukovec 77 na terenu Međimurca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije