NOGOMETNA SUBOTA

NOGOMET Slavlje Nedelišća u derbiju, Graničar peticom proslavio naslov

Pogledajte današnje rezultate

Prvenstvo je završilo u 3. HNL Sjever i u 3. ŽNL. Već je poznata i većina prvaka, u 1. ŽNL najbolji je Graničar Kotoriba, u 2. ŽNL-B prvak je Bratstvo Savska Ves, a u 3. ŽNL NK Pušćine. Ovim putem još jednom im čestitamo! U 2. ŽNL-A će se o prvaku odlučivati u ova posljednja 3 kola, a u samo 3 boda razlike nalaze se Budućnost Podbrest, ČSK Čehovec, Croatia Orehovica, Omladinac Držimurec-Strelec i Drava Donji Mihaljevec. U 4. ligi Čakovec-Varaždin igra se još 5 kola, posljednje kolo na rasporedu je 11. srpnja.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 26. kola. Na rasporedu je bio susret između Nedelišća i Mladosti Komet koji dugi niz godina igraju zajedno u različitim rangovima našeg nogometa. Gosti su slavili s 2:3. Omladinac je dočekao u derbiju Ivančicu iz Ivanca, ali gosti su odnijeli tri boda, slavili su 0:2.

Subota:

Omladinac – Ivančica 0:2

Mladost Komet – Nedelišće 2:3

Nedjelja: Međimurec – Centrometal, Dinamo (Domašinec) – Jalžabet, Mladost – Nedeljanec, Sloga – Dinamo (Palovec) u 10 sati 

Slavlje Nedelišća u Prelogu

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

1. ŽNL na rasporedu je sedmo kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak. U Ligi za prvaka naslov je u prošlom kolu osigurao Graničar pobjedom kod Dubravčana u Donjoj Dubravi. U Ligi za prvaka ovo je bilo posljednje kolo, a u Ligi za ostanak se igraju još dva kola, oba idući tjedan. Graničar je na svom terenu dočekao Bratstvo iz Jurovca te je domaćin proslavu prvaka pred svojom publikom završio pobjedom 5:0 te tako završio sezonu bez domaćeg poraza. Podturen je dočekao Trnavu iz Goričana te su sezonu završili pobjedom pred svojom vjernom publikom, slavili su 3:2. BSK u Belici je ugostio Galeb i za kraj su upisali pobjedu, slavili su 4:2, a Dubravčan je u Donjoj Dubravi dočekao Polet i slavio je 5:3.

U Ligi za ostanak nas očekuje žestoka borba za ostanak, a svi preostali klubovi su u borbi do zadnjeg kola. Čekaju nas zanimljivi susreti u preostalim utakmicama do kraja prvenstva. U današnjim susretima Sloga je slavila 3:1 protiv Spartaka, Jedinstvo je istim rezultatom slavilo protiv Draškovca. Kraljevčan i Venera su podijelili bodove, završilo je 2:2, a isti rezultat je bio u susretu Hodošana i Trnovca.

Liga za prvaka: 

BSK – Galeb 4:2

Graničar (K) – Bratstvo (J) 5:0

Podturen – Trnava 3:2

Dubravčan – Polet (P) 5:3

Liga za ostanak:

Jedinstvo (GM) – Draškovec-Geothermae 3:1

Hodošan – Trnovec 2:2

Kraljevčan 38 – Venera PMP 2:2

Sloga (Š) – Spartak 3:1

Naprijed je slobodan

Domaće slavlje BSK-a

2. ŽNL-A se zahuktava borba za prvaka i plasman u 1.ŽNL, pet klubova je u samo tri boda razlike, a već ovo kolo međusobno igraju ČSK i Croatia.

Međimurje-Čakovec – Omladinac (DS) 0:3

Borac (DH) – Borac PMP 2:6

ČSK –Croatia 0:2

Radnički – Budućnost (P) 0:6

Mladost (D) – Drava (DM) 4:2

Mladost (I) – Drava (K) 3:0

Jadran – Otok 5:0

Nedjelja: Bratstvo (P) – Vidovčan, utakmica se igra u Donjem Vidovcu u nedjelju u 17 sati. 

Domaće slavlje Mladosti u Ivanovcu

2. ŽNL-B prvak lige je Bratstvo Savska Ves, ali o ovoj ligi je pred nama napeta borba za ostanak.

Sloboda (S) – Hajduk (Š) 0:2

Hajduk (B) – Sloboda (M) 2:0

Plavi – Vučetinec 3:1

Donji Koncovčak – Omladinac (M) 0:2

Budućnost (M) – Strahoninec 5:4

Mura – Bratstvo (SV) 0:2

Zasadbreg 77 – Pobjeda 6:0

Mali Mihaljevec – Sokol 1:6

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije