NOGOMET

NOGOMETNI VIKEND U većini liga prvaci odlučeni, u 2. ŽNL-A pet klubova u borbi za naslov

Pogledajte tko su delegirani suci

I ovog vikenda pred nama su nogometne utakmice. Prvenstvo je završilo u 3. HNL Sjever i u 3. ŽNL. Već je poznata i većina prvaka, u 1. ŽNL najbolji je Graničar Kotoriba, u 2. ŽNL-B prvak je Bratstvo Savska Ves, a u 3. ŽNL NK Pušćine. Ovim putem još jednom im čestitamo! U 2. ŽNL-A će se o prvaku odlučivati u ova posljednja 3 kola, a u samo 3 boda razlike nalaze se Budućnost Podbrest, ČSK Čehovec, Croatia Orehovica, Omladinac Držimurec-Strelec i Drava Donji Mihaljevec. U 4. ligi Čakovec-Varaždin igra se još 5 kola, posljednje kolo na rasporedu je 11. srpnja.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 26. kola. Utakmice se igraju u 18 sati. Očekuje nas nekoliko zanimljivih susreta, a svakako valja spomenuti susret između Nedelišća i Mladosti Komet koji dugi niz godina igraju zajedno u različitim rangovima našeg nogometa. U subotu Omladinac dočekuje u derbiju Ivančicu iz Ivanca. U nedjelju u općinskom derbiju Međimurec dočekuje Centrometal, Mladost u Svetoj Mariji dočekuje Nedeljanec, a u jedinom jutarnjem susretu Sloga treba bodove spasa za priključak ostatku lige, ali i Dinamo Palovec želi pobjedu za ‘lakši život’.

Subota: Omladinac – Ivančica, Nedelišće – Mladost Komet, Nedjelja: Međimurec – Centrometal, Dinamo (Domašinec) – Jalžabet, Mladost – Nedeljanec, Sloga – Dinamo (Palovec) u 10 sati 

1. ŽNL na rasporedu je sedmo kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak. U Ligi za prvaka naslov je u prošlom kolu osigurao Graničar pobjedom kod Dubravčana u Donjoj Dubravi. U Ligi za prvaka ovo je posljednje kolo, a u Ligi za ostanak se igraju još tri kola. U ovom kolu Graničar će na svom terenu dočekati Bratstvo iz Jurovca te će domaćin sigurno htjeti proslavu prvaka pred svojom publikom završiti pobjedom te tako završiti sezonu bez domaćeg poraza. Podturen dočekuje Trnavu iz Goričana te također žele sezonu završiti pobjedom pred svojom vjernom publikom. BSK u Belici dočekuje Galeb i žele im se osvetiti za poraz u Oporovcu, a Dubravčan u Donjoj Dubravi dočekuje Polet, te obje ekipe zasigurno žele sezonu završiti pobjedom. U Ligi za ostanak nas očekuje žestoka borba za ostanak, Draškovec i Venera su skoro sigurni u ostanak, a svi preostali klubovi su u borbi do zadnjeg kola. Čekaju nas zanimljivi susreti u preostalim utakmicama do kraja prvenstva.

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

Liga za prvaka: BSK – Galeb, Graničar (K) – Bratstvo (J), Podturen – Trnava, Dubravčan – Polet (P). Utakmice se igraju u SUBOTU s početkom u 18 sati.

Liga za ostanak: Jedinstvo (GM) – Draškovec-Geothermae u Macincu, Hodošan – Trnovec, Kraljevčan 38 – Venera PMP, Sloga (Š) – Spartak. Naprijed je slobodan. Utakmice se igraju u SUBOTU s početkom u 18 sati.

2. ŽNL-A se zahuktava borba za prvaka i plasman u 1.ŽNL, pet klubova je u samo tri boda razlike, a već ovo kolo međusobno igraju ČSK i Croatia.

Ovog vikenda igraju: Međimurje-Čakovec – Omladinac (DS) igra se u Držimurec-Strelcu, Borac (DH) – Borac PMP, ČSK – Croatia, Radnički – Budućnost (P), Mladost (D) – Drava (DM), Mladost (I) – Drava (K), Jadran – Otok, Bratstvo (P) – Vidovčan, utakmica se igra u Donjem Vidovcu u nedjelju u 17 sati. 

2. ŽNL-B prvak lige je Bratstvo Savska Ves, ali o ovoj ligi je pred nama napeta borba za ostanak.

Ovog vikenda igraju: Sloboda (S) – Hajduk (Š), Hajduk (B) – Sloboda (M), Plavi – Vučetinec, Donji Koncovčak – Omladinac (M), Budućnost (M) – Strahoninec, Mura – Bratstvo (SV), Zasadbreg 77 – Pobjeda, Mali Mihaljevec – Sokol.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije