SJAJNA ATMOSFERA U KLUBU

PUTUJU U POREČ Zrinskice u polufinalu Kupa Hrvatske: ‘Postigle smo povijesni uspjeh za klub’

Za ovu utakmicu, igračice su pripremile posebnu majicu sportskoj direktorici Ljubici Vrbančić s njezinom poznatom izjavom

Rukometašice ŽRK-a Zrinski jučer su ispisale najveći uspjeh u povijesti kluba. Pobjedom u Virovitici ušle su u polufinale Kupa Hrvatske. 

>>> UŠLE NA FINAL FOUR Zrinskice, svaka čast! Najveći uspjeh u povijesti kluba

Iako su protiv ekipe 1234 Virovitica ušle kao favoritkinje, ništa nisu prepustile slučaju. Ozbiljnim pristupom bile su osjetno bolje i pobijedile rezultatom 39:27. Uz ŽRK Zrinski, u polufinale je ušao i Bjelovar pobjedom protiv Koke, a za preostale dvije polufinalne ekipe još se čekaju rezultati susreta između Sesveta i Lokomotive te Zameta i Podravke Vegete.

U plasmanu među četiri najbolje ekipe u Hrvatskoj, najviše su se istaknule Marta Kozjak s 13 obrana, Gabriela Gudelj sa 7 pogodaka, Marija Borković i Lea Vukojević dodale su po 6, a stopostotni učinak, četiri gola iz četiri pokušaja zabile su Viktorija Šestak i Lana Bartolić.

Slavlje u Virovitici

Upravo smo Lanu kontaktirali nakon utakmice. Naravno, prije javljanja, a nakon utakmice, uslijedilo je i veliko slavlje.

– Pred nama je bila utakmica u kojoj smo glasili kao favoriti, ali smo to najprije trebale pokazati na terenu. Ušle smo u utakmicu maksimalno i koncentrirano te smo dobrom igrom u obrani i napadu opravdali status favorita. Ovom smo se pobjedom plasirale u polufinale kupa i napravile povijesni uspjeh kluba – rekla nam je Lana Bartolić.

Da u klubu vlada sjajna atmosfera dokazuju i fotografije iz Virovitice. Za ovu utakmicu, igračice su pripremile posebnu majicu sportskoj direktorici Ljubici Vrbančić s njezinom poznatom izjavom, a Gabrijela Gudelj pak je odjenula majicu s natpisom koji govori koliko je kilometara do Poreča, gdje će se odigrati završni turnir Hrvatskog rukometnog kupa za žene.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije