NOGOMET

ZAOSTALE UTAKMICE Drava ‘potopila’ Jadran, Croatia u Preseki bolja od Bratstva

Croatia pobjedom potvrdila prvo mjesto

Igrali su se odgođeni susreti 2. međimurske lige skupina A. 

U Donjem Mihaljevcu Drava je dočekala Jadran iz Štefanca u sklopu 11. kola. Utakmica je završila rezultatom 4:2.

U 2. minuti gosti ne koriste izglednu prigodu, vratar brani udarac. Domaći igrači spretno uz inicijativu postižu dva pogotka, u 13. minuti zabija Josip Igrec, na 2:0 u 16. minuti povisuje Daniel Zadravec, gosti u 32. minuti smanjuju na 2:1 pogotkom Josipa Kranjčeca, međutim spretni domaći napadači koriste pogreške u obrani gostiju te postižu još jedan pogodak u 34. minuti, strijelac je bio Goran Pongrac. S tim rezultatom se odlazi na odmor.

U drugom poluvremenu uz zimske uvjete i snijeg većim dijelom poluvremena, domaćin nakon opravdano dosuđenog kaznenog udarca isti ne uspijeva realizirati. Međutim, Josip Igrec zabija još jedan pogodak, a konačni rezultat, 4:2 u 86. minuti još jednim pogotkom postavlja Josip Kranjčec.

U Preseki je Croatia upisala pobjedu 0:3, sa sva tri gola zabijena u drugom dijelu. U strijelce su se upisali Ivan Ivanušić, Nikola Ivanušić i Martin Jelenić. U Donjem Hrašćanu, pobjeda domaćina nad Omladincem iz Držimurec Strelca 2:1. Gosti su poveli pogotkom Sandra Lackovića, međutim, preokret i pobjedu domaćinima sa dva pogotka donosi Leon Branilović.

U 17 sati počeli su Radnički – Vidovčan, a rezultat na poluvremenu je bio 1:1. Gosti su poveli pogotkom Matije Hermana, a za domaće je zabio Nikola Bobičanec. U drugom poluvremenu su mreže mirovale i utakmica je završena 1:1.

Drava (DM) – Jadran 4:2

Bratstvo (P) – Croatia 0:3

Borac (DH) – Omladinac (DS) 2:1

Radnički – Vidovčan 1:1

Remi u Gardinovcu između Radničkog i Vidovčana

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije