Željko Štefanac: “Najuspješnija godina Joje što se tiče nogometa i ponašanja”

Iza nas je 23. memorijalna malonogometna liga Josip Francki Joja u kojoj je ove godine slavila ekipa TMT-a. Pratili smo proteklih tjedana što se događalo pa smo za završnu riječ zamolili voditelja lige Željka Štefanca.

eMedjimurje.hr: Kako komentirate ovogodišnju ligu Josip Francki Joja?

Štefanac: Kako je krenulo bojali smo se da nećemo imati dovoljno ekipa. Krenuli smo sa zakašnjenjem, ali mislim da je ovo bila najuspješnija godina što se tiče ponašanja igrača i dobrog nogometa. Vrlo sam sretan da liga Josip Francki Joja ide dalje.

eMedjimurje.hr: Ove godine slavio je TMT nakon niza godina što su bili pri vrhu.

Štefanac: Ja sam vrlo sretan jer je TMT godinama bio u vrhu gdje su gubili utakmice u zadnjem ili predzadnjem kolu. Sreća im se ove godine nasmiješila, pomogao im je i najbolji igrač lige koji je došao Šol kao i Gavranović, no svi su zaslužni za to prvo mjesto.

eMedjimurje.hr: Kakav je plan za iduću godinu?

Štefanac: Vjerujem da će iduće godine biti još uspješnija, da će biti više ekipa i zato pozivam nove ekipe neka se jave. Joja je ugođaj, to je nešto posebno, moraju to osjetiti. I ovu dvoranu i navijanje i prijateljstvo među bivšim nogometašima. To je najbitnije u nogometu.

TMT – Palatin Fotex odlučivali su o prvome mjestu

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije