Vedran Škrobar: “Želimo pobijediti i u Crikvenici”

Rukometaši Međimurja više nego uvjerljivo su jučer pobijedili ekipu Senja 38:20. Nakon susreta porazgovarali smo s igračem Vedranom Škrobarom i trenerom Ivicom Hačekom.

eMedjimurje.hr: Pobjeda protiv Senja u derbiju začelja bila je vrlo važna.

Škrobar: Bilo je vrlo bitno pobijediti u ovome susretu da se približimo ekipama koje su četiri boda od nas. S dva boda zadržali smo priključak za njima. Pobjeda je važna da se ekipa digne i psihički i trebali bi još uzeti ta dva boda protiv Crikvenice kako bismo definitivno ostali u ligi. Ta dva boda bila bi vrlo bitna, možda najvažnija.”

eMedjimurje.hr: Ekipa je kompletirana, ima vas više nego jesenas.

Škrobar: Stigli su dečki iz Varteksa koji su definitivno pojačanja. Tri vanjska igrača, golman i pivot sjajno su se uklopili u ekipu. Još se moramo do kraja uigrati, mislim da će svakim tjednom biti sve bolje i bolje.

eMedjimurje.hr: Slijedi još jedan derbi začelja u Crikvenici.

Škrobar: Nadam se da ćemo pobijediti, pokušat ćemo sve napraviti da zadržimo priključak.

Ivica Haček: “Nadam se mini seriji”

eMedjimurje.hr: Vjerujemo da ste zadovoljni pruženim protiv Senja.

Haček: Poslije pobjede svi su sretni i veseli. Bitnije od svega toga da je ekipa počela trenirati, da smo zajedno, da nas ima. Uprava se sredila, klub funkcionira kako dugo nije i to je najveća pobjeda.

eMedjimurje.hr: Što se sve radilo u proteklom periodu?

Haček: Radilo se na promjeni uprave. Tu smo pojačali broj zainteresiranih ljudi koji svakodnevno rade maksimalno. Skupili smo igrače, to je manje – više ista ekipa od prošle godine, došli su još i  naši dečki iz Varteksa.

Trener RK Međimurje Ivica Haček

eMedjimurje.hr: Pred vama je još puno posla, ako se želi ostati u ligi.

Haček: Moramo još puno raditi. Imamo još jednu džoker utakmicu u Crikvenici. Tamo nam je najveća šansa da uzmemo bodove vani.

eMedjimurje.hr: Problem je početak drugog poluvremena bio i protiv Hrvatskog dragovoljca i protiv Senja?

Haček: Pali smo u jednu krizu i to se već dešava par utakmica. U poluvremenu padnemo i to smo osjetili na svojoj koži u Splitu. Na sreću Senj to nije iskoristio kad smo promašili naših sedam napada početkom drugog poluvremena.

eMedjimurje.hr: Kakva su očekivanja u narednim susretima?

Haček: U Crikvenici osobno mislim da imamo velike šanse za dobiti utakmicu. Nakon toga dolazi nam Županja, jedna čvrsta, dobra prava ekipa koju bismo trebali doma dobiti. To bi bila onda jedna mini serija, ekipa igra dobro, stoji na terenu dobro, to je bitno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije